Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa bozkavat?

carenka

tak som si zaspominala na moje prve bozkavanie....mala som 14 a som bola na Domasi na diskoteke...a uplne cudzi motorkar asi o 10 rokov starsi odmna samozrejme ze som tvrdila ze mam 18 a na jeho motorke no po pici....uz som ho nikdy nevidela ale super to bolo sranda

kueplnik

prvy krat to byva vetsinou nevinna pusa na usta... ktora potom bude dlhsie dlhsie dlhsie az skoncite u 20minutoveho maratonu :D treba trening :D

lilly

Caute.ze ako sa spravte bozkavat..?..no ako..proste to sa neda napisat.kork c. 1,kork c.2..proste to ide a hotovo..nerozmyslaj nad tym ci to vies alebo nie?.v tom momente o to skoro vobec nejde,ide o to,ze nieco k sebe citite,takze tak.ja napriklad viem,ze ked je ten chalan neskuseny ,tak velmi dlho sa nebozkavame.:)..ale to je uz ine.zatial sa majte

pussy petinka

No, mne ked chlapec dal na licko pusinku prvy krat, bola som prvacka. Bol to taky krpec maly, volal sa Dano. Ze: "Nieco ti posuskam," a ja ze okey, lebo som stala v rade na obed a potom mi dal pusu. Nepamatam si reaktion, ale sak okey:)
V kazdom pripade, baby: nehrnte sa do bozkavania. Pride to samo.:)

anittka

Nemas zaco ale ja by som si pred tym panaka nedala,treba to nejako prirodzene prekonat sak pridu este intimnejsie veci a neda sa to vecne takto riesit...treba sa jednoducho osmelit...

eviak

baby vazne, polemizovat nad tym mozete do 60tky. ked sa na vas najblizsie drahy vrhne, spomente si na moje slova a urobte co je treba :)
a dajte vediet, ako ste dopadli