Prosím, pomôžte. Dlho- roky- trpím svrbením konečníka, hlavne večer a v noci. Nedá sa to ovládať. Krv nemám, iné problémy nemám, stravujem sa normálne. Veľmi! sa hanbím ísť s tým k lekárovi.Už som užívala aj detské krémy a svrbí. Prosím, poraďte. (33r.)
Svrbenie konečníka
no haj...tak dnes som si bola po vysledky na parazity a su negativne...ale ten tea tree olej mi velmi pomohol ma fakt skvele ucinky...treba vyskusat vrele odporucam
Pouzite prirodne oleje, kremy z prirodnych olejov a pridajte 1 kvapku GSE alebo oreganoveho oleja. Pozor, rozriedenie oboch musi byt najmenej 20:1 , lepsie 50:1. Tym sa drazdive kvasne infekcie odstrania.
Mineralne oleje a rozne chemicke kozmetiku nie su vhodne na sliznice a vobec ani na kozu. Ich jednotlive zlozku ked prejdu cez kozu su v tele skodlive. To nie su doplnky vyzivy ale skodlive chemikalie.
Opakujem moju zasadu, co nie je vhodne na jedenie, nie je dobre ani pre pokozku a uz vobec nie pre sliznice.
cafte,myslela som ze som sama...doteraz som mala len externe hemoroidy,ktore obcas boleli no nic viac...po internom vysetreni asi o 2 tyzdne ma tak neznesitelne zacal svrbiet analny otvor,ze doktorka mi dala urobit tasty na parazity...ja nemam problem bavit sa o tom s lekarom ale skor s ludmi...taketo veci treba riesit zavcasu a nie zbytocne sa trapit.kupila som si tea tree olej ktory mi svrbenie trosku zmiernil ale obcas ma sem tam este zasvrbi...no vysledky z labaku neprisli,takze este neviem ci tam dole vobec nieco mam.doktor mi pozrel aj crevo a nic nenasiel,bral mi vzorku zo zaludka a helikobaktera nemam...ak aj teraz vyjde vsetko negativne tak ma porazi,lebo svrbenie tu je ale pricina???ak ma niekto skusenosti nech poradi...dik
Ja inak nechapem ludi, co roky trpia na nieco a hanbia sa ist k lekarovi.. a naco su potom lekari? a naco si platis zdravotne poistenie. Lekar si vybral medicinu, tak musi ratat aj s neprijemnejsimi diagnozami ako je teplota.. a vacsinou uz vela takychto pripadov videl, tak sa vobec netreba hanbit
Musím vám oznámiť, že som prekonala samú seba a bola som u lekára. Predpísala mi Zentel - 2 tabl. naraz a potom o 6 týždňov to mám zopakovať. MartinaE, ako je na tom manžel? Ostatní, ak máte podobné problémy - nehanbite sa za to, že chcete byť zdraví.
MartinaE: Nech si kupi manzel Detralex. 2az4tbl/den a problemy su prec.
to nemáš náhodou hlísty? choď k lekárovi, ten ti spraví výter (toho sa vobec nemusíš báť, mne ked robili výter tak som si to robila sama), povedz mu aké máš problémy, možno ti len predpíše nejaký krém
..no ja si myslim,ze by sa to malo riesit..ma tento problem suvis s nedostatkom hygieny?..
je mozne,ze by som to od neho dostala?..
urcite ho musim donutit ist k lekarovi..