Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pokaslala som to

mademoiselle

ahojte babenky,pozeram, ze vsetky sa tu mame dost ucit,ale nebojte sa my to zcladneme. Envy zajtra ti drzim palce, uvidis, nebude to az take strasne, si sikovna, urcite to das, neboj sa.

*Ex priatelka, viem si predstavit kolko toho mas, ja mam tiez bakalarku prerobit, plus 6 skusok k tomu a 4 statnicove, idem sa zblaznit,ale neboj sa, zvladnes to aj ty. aj s pracou, ja sa snazim aj tam chodit,hoci tiez ocuvam, ze malo chodim,ale skola je prednejsia... No nebojte sa, vsetko dobre dopadne a neboli by sme to my, keby sme to nezvladali.

coyote, urcite ta to trapi,ale je to hajzel, nezasluzi si vobec tvoj smutok. ´Drz sa, neboj casom bude lepsie a najdes si niekohokto za to stojji a kto ta bude milovat.

&pozdravujem vsetkych a prajem este krasnu nedelu:-)

envy1234

caute baby, dakujem, aj ja vam, samozrejme, budem drzat palce :)
expriatelka, mam toho teraz fakt vela, ak spravim zasjtrajsie statnice (duuuuufam, ze spravim), budem sa do mesiaca musiet naucit dalsich 28 otazok , plus obsahy piatich knih, zivotopisy ich autorov plus bibliografie.. a zacina mi skuskove v skole, musim ich dat vsetky na prvy raz, lebo od juna nastupujem do jednej telky(bez reklamy, ale je to ta najvacsia :))) ale ved pokojne posli, ak toho nebude nejako vela, alebo to nebudu nejake odborne vyratzy, mozem sa na to kuknut...

baby peknu nedelu
papa

leila

ahoj coy,to chce cas,nie si hlupa,skus si lahnut a zaspat,oddychnes si a zajtra prides na ine,prijemnejsie myslienky,prajem ti bru noc

ex-priatelka

inac drzim ti prsty, lebo viem co prezivas, mna caka okrem dokoncenia bakalarky este 5 skusok, kde este profaci ku kazdej vymyslaju nejaku pracu , tak ma ide slak trafit, a ani volno vpraci enmam , cize nemam cas sa moc ucit, a nemam ani sajnu ako sa zatvaria ze asi tyzden nepridem do prace, lebo budem musiet ist na skusky... drzim ti prsty..pa

ex-priatelka

ahoj envy, mozem ta o nieco poprosit??potrebujem prelozit abstrakt na bakalarku do angliny a fakt neviem kto by mi s tym pomohol , a ked to prelozim ja tak tomu asi neporozumienikto:)) vedela by si mi s tym pomoct??vdaka

sisisissi

Ahoj, Envy, no mna to caka az koncom juna, tak drzim palce. velmi,budem na teba cely pondelok mysliet, slubujem.
Inac sa mam fajn, len mi uz preskakuje z toho ucenia.

leila

Ahojte,envy,takze v pondelok drzime palce,este napis presne od kolkej:),za chvilinku sem este medzi vas pridem.....

envy1234

sisi, no mam sa, dakujem.. zacinam mat strasne nervy, pondelok sa blizi a ja mam pocit, ze som uuplny zaciatocnik v anglictine, nie, ze mam mat statnice...ty ako?

sisisissi

Ahojte, ako sa mate dnes,
Milan, ako sa citis, co mas nove?
Envy, Madem, Leila- co je nove, dari sa... madem, ako sa to vyriesilo, to o com si piala v maili.?