pokaslala som to

mademoiselle

ahoj babenky, envy, neboj, zvladnes to nakoniec, uvidis. *sisi tie skusky ti nezavidim, nam vdali terminy vsetk nakopu, ja mam jednu skusku za sebou a este vsetky pred sebou,ale zvladnes to aj ty, neboj, ziadne prekladanie statnic nebude, ved si sikulka. &drzim vam strasne palce babenky!!!! Aj tebe Ex priatelka chcem povedat, ze ti drzim palce, nech to vsetucko zvladnes. Mna cakaju okrem statnic a skusok este skusky na zbrojak, juj a to aéste neviem ani z coho sa mam ucit, len dufam, ze si neurobim hambu.*Ex v& uz viete ako idete na statnice&, bo u nas este nevieme ale bojhim sa tiez strasne, &dali nam najhrosie redmety co sme doteraz mali:-( No ale co uz, uvidime ako to pojde. &inak bakalarku mam uz aj ja konecne odovzdanu, takze aspon nieco mam nove. &envy tebe by som este poovedala, ze ak svojho ex uz nelubis, tak rozhodne sa k nemu nevracaj, musi to prijat, pozri, on si to pokazil sam, keby sa on s tebou nerozisiel, teba by ani nenapadlo sa rozist, on to poriadne pokaslal´, vo vztahu netreba nikdy takto vymyslat, potom sa na to vzdy dopadne.&&&&&&ale to uz zistil chlapec sam. Ty sa hlavne sustred na seba a na svoje veci,lebo to, ze stale ta do niecoho tlaci, nie ej dobre a potom sa ani necudujem, ze sa nevies sustredit. drzim vam vsetkym palce!

ex-priatelka

aj ja sa k vam pridavam.. mna cakaju este 3 skusky, bakalarka chvalabohu odovzdana , no 21.6 idem medzi prvymi na statnice..som v haji..tak ako sa bojim som sa este nikdy nebala...a popri tom taham dlho v praci..cize fungujem len v noci...:((

sisisissi

Ja babrem takmer jednu skusku za druhou, tak statnice asi budem musiet prekladat... no nemam sa cim chvalit, ginko ma uspava a kava ? z nej ma boli hlava.... inac s priatelom super...

envy1234

caute... no ja som uplne ze v haji... nic nestiham.. ani skolu, ani statnice,.. vobec sa neviem sustredit..a to beriem este aj ginko, spidujem sa kavou a zelenym cajom... ale nesustredim sa ani najmenej..pritom mi to volakedy pomahalo... so skolnym sa etse nic nevyriesilo, na pedagoickej mi nechcu dat papier ze som u nich nestudovala... mojmu ex som uz x krat povedala ze chcem byt sama. ze mu to proste neviem zabudnut a ze vzdy ked uvazujem ze by som sa s nim dala dokopy(lebo vie ako na mna, citove vydieranie N.1-.... staci sa rozplakat a vycitat mi ze on sa trapi..a mne ho pride luto a uz by som sa s nim aj dala dokpy, len nech je stastny..ale problem je, ze ja ani neviem ako, ale ja ho uz nelubim... proste by som s nim vedela byt tak kamoska akurat... jednoducho sa vidim vzdy ako lezim le gauci v obyvacke a vypisujem mu zufale smsky an jeho kopacky...)
ked neurobim skusky... sm zrela na cvokara... baby, milan, ako? sak piste, nie? :)

nemusime tu predsa rozoberat zivotne problemy, ale apson napiste, ako sa mate...:) dufam, ze dobre a dari s avam.... caute zatial, idem si urobit dalsiu kavu :)

leila

Ahojte,dievcata ved vy sikulky,zvladnete vsetko a nebojte tie stresy sa raz predsa musia skoncit:).Ja som sa rozhodla zmenit prostredie a idem sa skusit ucit doma.Takze volim 3 tyzdnovu dobrovolnu izolaciu,tak uvidime.No ale pred tym si este ukradnem 2 dni na priatela,mame pol roka za par dni,tak sa uz tesim,ze budeme trosku spolu.A slubujem,ze aj ked sa teraz mozno dlhsie nebudem ozyvat,poctivo si potom vsetko docitam a budem na vas mysliet,nech sa vam dari vo vsetkych smeroch papa

sisisissi

Envy, neboj urcite to nejako vyriesis- ale zial vobec netusim ako ti s tym pomoct a co ti poradit. Skus tam ist s mamou alebo ocom, tebe mozno skacu po hlave lebo si mlada- ved poznas tie ochotné a milé tety na studijnom nie?

mademoiselle

Envy, no pekne, mas to tazke, ale nestresuj. Tie prachy chce tvoja skola za to, ze si myslia, ze si studentkou inej skoly? No to sa podla mna musi dat nejako vyriesit, len neviem cez koho to riesit,ale myslim, ze nemaju dovod ti to potvrdenie nedat a pokial ta nemaju v databaze studentov, tak nie je o com. A ked si bola aj na zapis a nenastupila si riadne do skoly, tak tym padom nie si ich studentkou, neviem po akej dobe sa takyto studenti vyraduju z evidencie. No co s atyka skusok a statnic, asi sme na tom vsetci rovnako. NO ale zvladnes to, neboj sa, na akzdu skusku mas 3 pokusy, a zase nemsuis mat skusky za tyzden vsetky urobene, tak si to rozplanuj. Ved skuskove mate vlastne ako dlho?

envy1234

ahojte.. ja som uplne v haji... nestiham sa ucit na skusky, anina statnicu z anglictiny, skola chce po mne zaplatti 50 000,-sk skolne, druha skola, kde som bola ped dvoma rokmi len na zapise a do 24 hodin som si to zrusila, mi nechce dat potvrdenie, ze nie som ich studentka.... plus moj ex na mna tlaci a neustala ma kontroluje, kde som prihlasena a s kym si pisem a to sa chce vartit ku mne.. ja som hotova na cvokara decka...

madmeoiselle

Ajoj sisi aj vsetci ostatni, nejako tu vsetci prestali pisat tak sa mi zda:-( no ja som si bola dat zviazat bakalarku konecne, tak uz som celkom spokojna,aj ked tie skusky neviem ako zvladnem. V piatok mam jednu a este som sa na nu neucila, ani nemam kedy:-( ale ved uvidime, snad nam nebude robit problemy. Ale neboj sisi, nejak to zvaldneme, ked zvladli ini musime aj my.
envy, leila, milan ako???? Uz sa ozvite:-(