Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahojte, no kde ste vsetci? Halo- envy, Mademosiselle, milan, leila- ako mate?
JA to mam prene tak sito 6 skusok, 3 tyzdne, som uz z toho fakt na nervy
ahojteeee, konecne si napisal MIlan. Sisi neboj, urcite vies vsetko, len mas preplnenu hlavicku,ale vsteko zvladnes. JA mam v piatok skusku, bakalarku mam uz nastastie hotovu,ale ked som rozmyslala, co ma so jula cakq, tak neviem ako to vsetko zvladnem. Hlavne dat 6 skusok za 3 tyzdne, ma aj porazi. To su 2 za tyzden a neviem si predstavit ako sa stihnem na 2 skusky naucit za tyzden:-((( mam stresy jak hovado. Ale musime to nejako zvladnut.
Rnvy leila ako baby???
Jeeeej ahoj Milan, som rada, ze si sa ozval :D
Prosim ta, uz nebud zataty a tvrdohlavy ale pis pravidelnejsie ako sa mas...
No ja som ddne s pisala bakalarku a ucila sa a teraz mam pocit ze uz fakt nic neviem...
Ahoj baby. Robim vynimku a pisem par riadkov len preto, ze sisi, Ty si ma poprosila. Ak ma niekto poprosi, nemozem byt lahostajny.. Mam sa tak vselijako a snazim sa vyuzit sucasny stav samoty na poupratovanie vo svojom vnutri a na praci na sebe. Ked uz pisem, tak pripajam sa ku gratulaciam, chcel som uz skor, ked som tu videl, ze sa Vam dari, ale prekonal som sa a dodrzal slovo o nepisani. Teraz Vam chcem popriat aj nadalej vela uspechov, este niektori maju to hlavne pred sebou. Drzte sa baby. Ahooj. :)
Ahojte, ako sa mate? Asi mame toho vsetky teraz vela. Ja momentalne prezivam v laske jedno z najkrajsich obdobi, citim sa ako cerstvo zamilovana- boli sme na romantickej vecery a vela sme sa rozpravali. No krasa.
Milan, si tam, zijes este? Ozvi sa prosim...
Ahojteeeeeeee, Envy gratulujem, potesila si ma. Nebola som tu dlho, lebo nic nestiham, este na poslednu chvilu rerabam bakalarku a k tomu uz buduci tyzden mame skusky a potom statnice, uz zacinam stresovat, neviem kde mi hlava stoji:( Inak zdravim vsetkych. MAte nieco nove????
Envy,sikulka:),pripajam sa ku gratulaciam
Envy, gratulujem
decka, ja som tu statnicu urobilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))
uz len ustnu a bude to v suchu :)