Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
ahojte babenky,tak ja len kratucke info-neviem,ci sa drahy stretol s EX(malo to byt tento tyzden niekedy),kedze som si to nezelala vediet(radsej),ale aj po dnesnom dni som presvedcena,ze sa nic na nasom vztahu nemeni :),dakujem za rady.papa
Ahojte
Ja som stastna ze Milan je stastny, som rad, ze sa vam podarilo urobit skolu. Mna to este len teraz caka.
No a envy, drzim na obom prsty nech ten svoj problem zvladneme vyriesit.
ahojte,
veeelmi sa ospravedlnujem, dlho som tu nebola...teraz prerabame byt a byvam na striedacku u babky a kamaratov, cize na nete som jedine v praci..(to su ale prazdniny, co? :))
cchem zablahozelat, i ked neskoro, vsetkym, co uspesne zmakli skolu, ktorych to este caka, drzim palce, ivku pozdravujem a drzim palce a milanovi velmi gratulujem.. :) so sisi riesime zasa podobny problem v inej teme, cize drzim palce aj jej :)
neviem, co je priskoro-skoro-akurat na novy vztah... ja mam tiez priatela, boli sme predtym kamarati (ale to nie je ten, o ktorom som pisala, ze nieco mozno bude..:)) po oslaver mojich pisomnych statnic sme sli k nam na chatu, par kamaratov a tam to zaiskrilo, ibaze on byva v zahranci , zajtra sa mi sice vrati, ale nie nadlho..:( a ja by som chcela uist na posledny rok, co bude prec, za nim, ale moji rodicia sa o mna jednak boja a jednajk budem mat malo casu na vybavenie si prace a viz...cize teraz po veceropch fnukam, ze budeme rok na dialku...:(((neznasam pocit neistoty a toho, ze musim cakat, kym sa veci vybavia..ze nemam sancu nic vybavit ja sama...
leila- uf, no poviem ti, na to, ako poznam seba, yb som reagovala milionkrat horsie. myslim, ze je uplne prirodzene, ze ti nie je taka predstava prijemna.. ten moj pride zajtra domov a ma sa stretnut s mnozstvom kamaratov a kamaratOK(ma ich neskutocne vela, a ja ich nemam rada:)))) a medzi nimi je aj jeho ex... neviem si predstavit, ze pri predstavovani jej budem s usmevom podavat ruku....:((a minule sme sa kvoli nej strasne skaredo pohadali, mne ta baba proste vadi...prekaza uplne najviac...netusim, je to prirodzene, ze nemame rady exky?:)
sisi dakujem,ale on vie,ze pred nim ziaden iny nebol,takze taktika vecera s byvalym asi nezaberie...Dnes sme sa o tom rozpravali,povedali si svoje nazory a rozhodla som sa uz.Ja mu verim,ale poprosila som ho,ze nechcem vediet,kedy sa stretnu,ani nic o ich stretnuti.Nech si povedia,co potrebuju a ja verim,ze ak mame byt spolu,tak aj budeme a ani po ich stretnuti sa nic nezmeni.
Caute kocky,
No leila, ja by som sa opytala ci nemozem ist s nim,ved je to normalne ze ti je neprijemne . Skus mu jemne a opatrne vysvetlit svoje pocity,a ak to enzaberie tk mu povedz ze sa mas stretnut na veceri so svojim byvalym, ak ta lubi isto mu to nebude velmi prijemne. Ivka blahozelam .
Milan, blahozelam k pravej laske, aked ma prekvapuje ze prisla tak skoro, tak si ju vaz a nerob hluposti.
Ivka ty si ako na tom?
Ivka tak to gratulujem,ze si to vsetko tak skvelo zvladla-ja neviem,asi mu to nenavrhnem,bojim sa,ale nechcem ho obmedzovat.Nech sa stretnu a ja budem dufat,ze ho ani po tom stretnuti nestratim...
ahoj leila...
tak ja sem tam nakuknem ale ked nikto nic neprispieva tak ani ja..mam sa fajn ma po staniciach aj po promociach..za MIlana mozem tiez povedat ze s ama fajn lebo si nasiel rpavu lasku, tak mu to aj prajem aby bol on stastny..
a k Tebe..hm neviem ale aj mna by to rozhodilo ak by sa niekto koho lubim chcel stretnut s byvalou..je to fakt o dovere a ide aj o dovod.. co tak navrhnut aby ona vzala svojho partnera a on Teba a vysli by ste si vsetci spolu..hmm??alebo by to bola blbost??..ja fakt neviem, ale sameho by som sa asi bala pustit..hoci doveruj ale preveruj:)
pekny vecer papa
ahojte,made,sisi,envy,ivka,milan-neviem,ci sem este zvyknete nakuknut,ale skusim to,vy ste vzda mali dobre nazory a ja potrebujem pocut,co si myslite o tomto:Priatel sa ma spytal,ci by mi nevadil,ak by sa stretol s ex-nevideli sa odkedy sa rozisli,teda vyse 2 rokov,aj ked si sem tam pisu cez icq-co si mam o tom mysliet?Ak mam pravdu povedat,rozhodilo ma to viac,ako by som si chcela pripustit,verim mu,ale,viem,co pre neho znamenala a stale mi rezomuje to CO AK....:(
no tak nechapem PRECO sa tvoj frajer na teba nahneval.....Ty niesi na vine...má ťa v moci.........davaj si pozor....
Srdecne blahozelam, mademoiselle.
Drzim palce v praci... Ahoj.