Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahojte,juj babenky,sisi,hlavne si oddychni a neboj,potom bude dobre,made nech svadba dobre dopadne,k spokojnosti vsetkych,prijemnu zabavu a mladym gratulujem.Mne zacina skuskove o dva tyzdne az,ale dala som si jednu skusku na tento stvrtok,takze stresujem a nespim,ale uz nech je piatok-ten cely prebuvam-sa tak na to uz tesiiiiiiiim:),drzte sa vsetci papa
Nazdarecek, ja som to nezvladala psychicky ten stres a teda idem na statnice az v auguste, potrebujem vypnut a ukludnit sa tak drzte palce .
ahoj sisi, konecne apson niekto sa ozval. NO ja som minuly tyzden dala vsetky skusky, a teraz len do rpace a uz sa pomaly chystame na svadbu cela rodinka buduci vikend sa mi zeni brat, takze uz budu behacky. NO ale celkom sa tesim. :-) Ale nechce sa mi ucit na statnice,ach jaj, kopu toho je a same somariny:-(
ahijte, som unavena ale ide to a vy?
ahojte baby, Milan, ako s amate, nieco nove? Ozvite s auz prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ahojteeeeeee, envy moja zlata, no viem co prezivas, ja som mala neco podobne s byvalym, ved som ti pisala vtedy v maily, takze viem o com hovoris Podobne ako leila ti radim zmenit cislo a dat ho iba tym ludom, pre zaciatok, od ktorych ho nebude moct nikdy ziskat. Mne to pomohlo na cas. Lebo takto sa bude ozyvat neviem ako dlho. Alebo sa skus u opetratota spytat ci nie je mozne bloknut z jeho cisla hovory a prichadzajuce spravy, uvidis, co sa tym da poriesit. Ale urcite na zaidnu z jeho sprav ani telefonatov nereaguj. Ked ti napise neviem co, aj ked ta to vytoci,alebor ani, nikdy mu neodpisuj. Hlavne nemoze mat ziadnu odozvu, lebo bude donekonecna obtazovat. Je to smutne ze sa to takto konci,ale co narobis. SI slovodna a on nema pravo ta kontrolovat.A kamoska ma pravdu, toto je posadnutost, laska vyzera inak. Mozno ta tak velmi lubi a preto toto robi, ale pokaslal to on, takze to uz je jeho problem. Ale som rada, ze apson v skole sa ti dari. Ty leila ako??? Sisi??? Ja uz ma skusky urobene, ani neviem ako. A Od buduceho tyzdna s amozem zacat ucit na statnice, uf, tak strasne sa bojim:-(
bre ranko, leila, dakujem.. bola zaujimava noc.. moji kamarati mu napisali maily, nech ma necha na pokoji a uz to pochopi a ze nech ma netrapi... som ich od toho odhovarala, ale povedali, ze oni sa do toho mieta budu, ked vidia, ze na moje slova nedava.. (sice aj jeho kamarat mi pisal a loboval za byvaleho, ench mu dam este sancu.. tusim predvcerom to bolo).. teraz zistujem, akych mam skvelych kamaratov, ze su za mnou.. aj v noci.. ale dost sa bojim ze az si tie maily precita, bude zle..velmi zle..jejda, mne sa na ex vzdy tak strasne pacilo ze bol mily, citlivy, chapavy... teraz akoby mu uplne replo. on nechce moje stastie.. on chce to svoje.. a ja som svina lebo nechcem byt s nim. najvac ma dorazilo to, ze JA SOM ZAHODILA to pekne, co medzi nami bolo...to ma trosku pomylene
juj envy,tak to ti nie je veru co zavidiet...vies aspon na jedinu vec to bolo-ex ta utvrdzuje v tom,ze tvoje srdiecko a ani rozum ta nesklamali,ked si zvazovala,ci dat este sancu...Z jeho terajsieho spravania vies,ze tvoje rozhodnutie je spravne...Nenapada mi nic rozumne,ako ti poradit v tvojej situacii,akurat zmenit tel. cislo ma napadlo,ale len asi to by nepomohlo...a rozumny rozhovor,ze nech sa ti ani neozyva,ani nepokusa sa s tebou skontaktovat uz mate za sebou-a nepomohlo,tak neviem...mozno ma nieco napadne pozdejsie,alebo sisi,made a dalsi ti snad poradia,ze?Envy,hlavne skus byt kludna a byt silna,drz sa papa
ahojte.... dufam, ze sa vam dari a ze sa mate fajn..
ja som na dne.. skola ide na pocudovanie skvele.. ale moj ex.. sprava sa ako psychopat... asi sestkrat som mu povedala, ze emdzi nami uz nic nebude...ze ho nechcem.. cakava ma pred skolou obcas... naposledy minuly tyzden zasa.. a zdalo sa, ze som mu to konecne jasne vysvetlila, lebo povedal ze oka, nebude sa mi ozyvat, aby sa z toho dostal.. a teraz ma znova pozyva na vylety..kontroluje ma ci som prihlasena na nete... nechutne ma citovo vydiera a kamoska povedala, ze jej to nepride ako laska, ale ako posadnutost, co mi robi... vypisuje i v noci smsky, vyvolava... proste taky stylom- nemozes byt moja, nebudes nikoho, znicim ti zivot... aj teraz mi pisal.. nesutocne dlha smska. ze az dostanem facky od zivota pokojne za nim mozem prist... a ze dufa ze budem nestastna...je mi na vracanie, trasiem sa a placem... bojim sa vychadzat z domu, bojim sa, ked mi zazvoni telefon...akoby si nechcel pripustit ze je koneic... a pritom on si to zavinil.. proste ja som najvacsia podrazacka, lebo som ho neprijala naspat... akoby mu uplne preplo... ja sa strasne bojim...:(
Ahojte.
sisi, pripajam sa a drzim palce.
aj ostatnym, zvladnete to.
a dakujem...