Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
sisi a nemas kam ist na par dni,ze?zmenit trosku prostredie,nech si to ulezite.Ty sa budes trapit len,ked ho budes vidiet a on ta bude ignorovat-keby si mala kam ist,aspon na den,by som sa ho spytala,ci chce,aby si odysla na par dni....A myslis,ze ma pravo sa takto hnevat?Az taky dovod si mu dala?
To vsetko som skusala, len sa zatal a ignoruje ma.som taka hlupa...
tak ho popros,nech on navrhne riesenie tejto situacie...myslis,ze jedna hadka by dokazala zmenit tak jeho city,ze by ta najradsej uz nevidel?Ved este minule si pisala,ako je vam fajn...chod sa proprechadzat na pol hodinku von,nech aj on sam v klude porozmysla,povedz mu,ze prides o pol hodinku,ze nech si vsetko potom poviete,co je potrebne-ignoraciou nic nevyriesi,ani on
Ja sa mu ospravedlnujem cely den, ignoruje ma, mam poit ze ma uz ani nechce idiet, pocut, citit ze mi dava najvo nec zmiznem. ja toto nevydrzim, som slaboch.
Baby, ja som t zasa okaslala, ale tenoraz uz spolu byvame a ani an mna nepozrie, nnekomunikuje, neje co navarim. od vcera . Bola som kus protivna ja viem, take ze PMS, ale nevedela som ze to az tak vezme,ide sa zblaznit, trha mi srdce a mam chut zomriet. Co robit.
no baby ja sa nemam cim chvalit dostala som pred 2 dnami kopacky od draheho, takze je to cele na h... ale snazim sa nebrat si to tak aj ked je o strasne strasne tazke a utrapim sa asi. Ale co mam robit?
Tak co kocky a Milan, ako?