pokaslala som to

leila

Ahojte,made,tak ja mam akurat len 4 den skuskove,jednu skusku som stihla v predtermine a buduci tyzden dalsiu mam,ale strasne stresujem za nu a to este jedna tazsia ma caka.Leto bude u mna nad knihami:(,len keby to aspon na koniec dobre vsetko dopadlo,fnuk.Uz radsej koncim,som dnes nejak rozfnukana,tak ja si dam dalsiu kavu,ktora mi aj tak uz nezabere a idem pokracovat a vam krasny den a hlavne zasluzene oddychujte.(a Milan,baby maju pravdu,napis aspon par riadkov,co uz,ked my zenske take zvedave:),ako sa ti vodi.)Majte sa mi krasne papa

mademoiselle

ahojte vsetci, ja som tu po dlhej dobe, ale nemam kedy sem poriadne ani skocit. takze statnice mam 27.6, takze sa mozem ucit na plne kolko, skusky mam za seou davno, mala by som dostat aj stipko, tak dufam, ze sa podari:-) Inak som dost ulietana. ENVY aby som nezabudla, tak gratulujem ku statniciam. Leila, ty si na tom ako so skuskami???? Sisi, takze statnice az v auguste, no nic sa nedeje,a spon nebudes mat tolko stresov a v pohodicke sa naucis. No drzim palce. Milan s auz davno neozval,a si sem uz ani nepozrie. Milanko ozvi sa, urcite aj baby na to cakaju. Zdravim vsetkych a prajem krasny den

sisisissi

Envy, držím ti všetky palčeky,isto to zvladnes a budes bc.
Milan, tesi ma, ze zijes, ale napis mi proisim ta ako sa mas a tak, plosiiiiiim

envy1234

ahojte, zajtra rani mam statnice z angliny, prosim, drzte mi palce, ak si vytiahnem socialny system USA letim.. to je nenaucitelena tema.... inak by som realie mala vediet, konverzacne snad nejako ukecam... posledne dni zijem na kave a redbulloch, skoro nic som nejedla, ani mi nechutilo... aaaaa ja sa strasne bojim... neskutocne mi na tom zalezi... dufam, ze to dam, ze si vytiahnem otazky, ktore viem a ze to dopadne dobre....

decka, vy sa ako mate? milan, co nove? amdem, sisi, ako skola? leila? ved s aozvite, mam pocit, ze len ja sem chodim a vypisujem ako taky sialenec :)

pekny vecer decka, drzte sa a majte kraasny slnecny tyzden :)
papa

sisisissi

Ahojte, no ja sa ucim, este mam skusky a tak a tak si oddychnem kym sa budem ucit na statnice- ked uz ich mam v auguste tak si dam aspon tyzden pauzu po skuskovom...
Envy, blahozelam ku zvladnutiu skusok

envy1234

cauky, ako sa mate? sisi, mademoiselle, milan, ... halooo :)

ako skola, praca? ja som spravila uz vsetky skusky, sice jednu prenasam, ale co uz.... v podstate mam skolu skoncenu a teraz sa ucim na tie statnice z anglictiny..mam ich o tyzden... strasne sa bojim...priserne tazke temy a ja sa to nie a nie nabiflit....:(

ale aspon je uz pekne pocasie...:)
ozvite sa, ked budete mat cas :)