Milujem svojho priatela uz 7 rokov , dnes sme sa salili a on ze mam byt tichsie lebo pride jeho brat... tak som zo srandy, podotykam naozaj zo srandy povedala,ze - no a co, tak sa prida. On sa nahneval a ani mi nedviha telefony, co mam robit, nechcem ho stratit...
pokaslala som to
Ahojte,som rada,ze sme sa tu takto znova stretli:).Made,nemyslim,ze si to este neskusala,ale sissi ma pravdu,urcite zvol rozhovor s priatelom o tom,co ta trapi a robi nestastnou,uvidis,ako sa zachova a ci tam zacne snaha aj z druhej strany...Sisi,som rada,ze si stastna a spokojna.A nejake novinky o envy,Ivke a Milanovi neviete?Snad sa tiez ozvu...
A porozpravala si sa s nim o tom? Mozno netusi,ze tebe to chyba- jeho spolocnost a intimny zivot. A ak to nepomoze, mas naviac a najdes si niekoho,komu bude na tebe zalezat.
no sisi ono je to trochu zlozitejsie, kedze moj partner je dost komplikovany,ale proste on nedava najavo city a ani nejak nema snahu so mnou byt, napr. ked ideme zo skoly hned uteka domov, sme spolu iba v skole alebo v praci, mimo toho nie. A uz am to stve akoze nie ze sme neni spolu,ale stve ma to, ze on nechce byt ani so mnou,alebo ako to vysvetlit. V podstate by mi nevadilo,ze kolko casu spolu traime,ale chcela yb som,aby sa prejavoval, ze ano chce byt so mnou,alebo zostane na hodinku u mna raz za cas. A tiez no neviem, taky nezaujem mi to pripada a co sa tyka aj sex. oblasti, tak max 4x do mesiaca a co je pre mna malo. mam pocit, ze ho nepritahujem, nemam najidealnejsiu postavu,ale snazim sa schudnut, dost ma to trapi,lebo uz mam so seba komplexy a este on mi povie, ze som tucna- teda nepovedal to dolova takto,ale proste myslel tym to. NO takze v skratke tak. FAkt uz neviem,ale urcite sa budem snazit schudnut, pokupim sexi veciciky nech po mne pozeraju ini chlapi a mozno to zaberie,ale kym sa mi to podari,vela vod ypretecie:-( ach jaj Ale super, ze sa mas aspon ty dobre, jaj tak by som chcela,aby ten moj po mne tuzil, snazim sa ale ais nejak zbytocne
V Nemecku je super a nelutujem,ze som odisla. S priatelom je to nadherne. Madem... kludna napis co sa dee, vypocujeme , mozno navrhnemem riesenie :D
Ahojte baby, aj Milan- mimochodom, gratulujem k novej laske. No ja som cee leto bola mimo domu, takze som sem velmi nechodila, ale tesi ma, ze sa zase posunula tato tema dalej. Sisi,ako je v Nemecku? A vy ostatne baby, ako s adari? NO ja mam momentalne take blbe obdobie, aj s priatelom je to take nemastne- neslane, obcas mam pocit, ze snad ma ani nemiluje, no neviem, ale nejak sa neprejavuje a ja mam z toho uz fakt nervy,ale to by bolo na dlhu debatu:-)
Ahoj aj ty Milan, co ty mas nove?
Ahojte babenky, davno som o Vas nic nepocula, tak co nove???
sisi:
m3m = Milan... :))
Tak este raz, vela stastia. Ahoj.
Ahoj sisi. Prajem Ti stastnu cestu a uspesny pobyt v Nemecku. Drz sa. Ahojky.
Ahojte vsetci? Tak ako?
Ja som len chcela oznamit, ze idem do Nemecks ana rok s priatelom.
Envy ako? Ty si sa ako rozhodla, Co vasi?
Mademoiselle, Leila, ako sa mate?
Ex- milanova- ty ako? Uz sa ti dari lepsie? Co skola? Praca?
Milan, kamo, tak co, ty uz tu ani nenapises?!