zdravim poradte komu sa podarilo zbavit sa celulitidy>????? Ja mam 23 a posledne dva roky je to katastrofa normalne som stihla kazdy den chodim do posilovne do sauny zdravo sa stravujem a svina neviem co ju mam sakra! Je to aj dedicne ale kedysi nebola taka premnozena ako teraz.. DAKUJEM
Celulitída, ako na ňu?!
Mne pomohlo toto cellinea.se
nie je to vôbec účinné, keď už raz celulitída je tak je veľký problém sa jej zbaviť
ako na celulitidu ? baby skuste zábaly anticellulite od body wraps-u ono sa to nezdá možno na prvý pohľad, ale skúste určite Vás to milo prekvapí...mne to pomohlo na zadnú stranu stehien
mne sa zatiaľ po troch mesiacoch podarilo zmierniť jej príznaky raným behaním a vmasírovaním oleja z praženej kávy. Ja mám doma tento- feelgood.sk
Ahoj, nemám síce silnú celulitídu, ale to aj vďaka športu, ktorý robím. Som gymnastka a od malička som v pohybe, no aj tak minimálne prejavy mám. Vyhrala som jeden kozmetický balíček, v ktorom bol aj peeling s obsahom kávy a som s ním spokojná. Neviem, či je aj v obchodoch, ale majú ho na webe o káve www.kavickujeme.sk. Tak skús mrknúť, možno sa ti zapáči.
mám niekoľko tipov ako sú, Purederm zázračné náplasti na celulitídu , ďalej, AROMEDICA - CELUMED, balzám na ošetrenie celulitídy ,AROMEDICA - CELUGEL , zniženie hromadenia tuku- celulitída , sú to odskúšané veci ,ktoré naozaj fungujú.
Diky, to ma dost zaujalo. Viem zetake nejake osetrenie robili aj v jednom salone u nas, ale bolo to dost drahe, toto bby mohlo byt fajn si zadovazit domov a mat to nastalo ;)
Ahoj, ja som schudla a pijem veľmi veľa vody a celulitída je o 80% lepšia. AKoby pomaly mizla. Je to zadržaná voda pod kožou. Treba veľmi veľa vody piť a ono to ide. A ešte lymfo masáž je výborná na celulitídu.