Odstranenie tetovania - moznosti a cena

Príspevok v téme: Odstranenie tetovania - moznosti a cena
sysol

Da sa nejako odsrtanit tetovanie tak aby po nom nezostala jazva a bolo prec? Cital som o metode laserom, neviem vsak ake su realne vysledky a hlavne by ma zaujimala cena. Konkretne sa mi nepaci to niekdajsie "moderne" tetovanie nad zadkom, ktore si nechavali zenske masovo robit. Frajerka take ma a nepaci sa mi to. Nehovorim, ze s tym nedokazem zit, ale keby to slo dat dole, bolo by to ok. Ked je to vidiet vzdy ked nema tricko az po rifle. Ten "skvost" ma ale 12 cm na sirku a ale 4 cm na vysku. Je to vobec mozne odstranit? A ak ano, kolko by to tak stalo?

Vol

Prosim vas... kolko by stálo laserove odstranenie
Vyteyovane sú dne pismena... dokopi majú rozmeri 1 x 3 cm dalo by sa to odstránit? A ak ano aká by bola cena odstránenie. Dôvod je ten že sú to iniciály mojej EX a nechcem to mať na tele
Vopred za odpoved ďakujem

Z K

Ahojte. Kvalitne odstranenie tetovania v BB kraji?Taktiez poprosim tych co to maju uz za sebou napiste prosim skusenosti.Ake su vysledky?Dakujem.

Sklamana amaterom

Ahojte tiez som uvazovala nad odstranenim. A dala som si ho spravit kvoli tomu lebo som ho chcela, no nejak som trafila na tetera ktory mam pocit ze vobec nema sajnu o tienovani a podobnych veciach, kedze ja kreslit viem takisto mam znamych co tetuju no su odomna daleko, preto som sa rozhodla ist k tomuto. Proste to odflakol hlavne uz poslednu hodinu ked mi to robil tak to uz ani nerobil nejak so snahou ale s tym ze to musi zbuchat a hotovo. Chcela som mu zaplatit menej ako sme sa dohodli pretoze som mu vravela ze to nieje ani zdaleka to co som chcela, no nechcel ustupit. Jednoducho u mna amater. Tak sa teraz spolieham na to, ze mi to v lete trochu vybledne a tak sup to opravit za kamosom do nemecka. Ziadne odstranovanie lebo by to dopadlo este horsie :)

Simonka :-)

Načo si si teda dávala tetovanie ? Na to aby si si ho dávala preč? Radím ti že je to dosť veľká cenová relácia, tak 3x väčšia ako tetovanie. Ja mam 7 tetovaní a ani za pána by som si ich nedala dole, dôvod? dajú sa prerobiť na ešte krajšie :-)