Chcela by som si kupit nejake lieky na chudnutie. Je ich tak vela, ze si neviem vybrat. Vie mi niekto poradiť. Chcela by som vediet o tych, ktore aspon trochu pomahaju.
Ktoré lieky na chudnutie sú najlepšie?
Mam ti ich poslat na azet
daj email. Preposlem ti ich
Vobec to nieje pravda,ze ziadne nezaberaju.Uz som predtym pisala o reduxxxe ale kazdy si mysli,ze je to reklama.Nieje ak mi niekto neveri mozem mu poslat fotky,ako som vyzerala ked som ich zacala brat a po 3 mesiacoch.Kupila som ich v Prahe v lekarni,boli bez predpisu.Kamoska bola obezna mala asi 95 kg ako 27 rocna a ja som mala skoro 70 kg.ona zhodila na 62 a ja na 51 kg.Prave preto,ze boli take ucinne ich u nas zakazali.Dostat ich uz iba v amerike ale neviem zistit pod akym nazvom sa tam predavaju.Uz som kontaktovala aj firmu Brainway lebo ta ich distribuovala do Europy ale vykrutili sa s odpovedou tym,ze tieto lieky boli natolko ucinne ze ich v Amerika zacali pouzivat na liecenie obezity a obsahuju latky ktore niesu v europe schvalene
Spalovace nepomahaju ak nezmenite stravovanie. Spalovac je tu od toho aby vas nakopol do cinnosti. Z casti pomaha ale len psychycky.
Žiadne lieky na chudnutie nie sú dobré,pokiaľ nie je veľká obezita a nepredpíše ich lekár. Je to hazard so zdravím alebo len reklama na to,aby vám schudla predovšetkým peňaženka.
mne vôbec nepomohol,banujem,zbytočne vyhodené peniaze