Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel alkoholik?

veronickaPO

Ano priznam sa moj oco je alkoholik a dost nam zneprijemnuje tym zivot ,ale co narobim..mam 19rokov a moj brat je o rok mladsi..uz sme mu aj vraveli aby s tym prestal ale on cim dalej tym viac,uz to trva 5 rokov v kuse...a asi to nikdy neskonci :(

fifi

ahoj osamela zrovna som včera na teba myslela.to je super že sa máš ok takže sa manžel polepšil,važne???no to sa teším s tebou,no tak mu na vas moc zaleži,juuuj ako dobre.my s manželom pohoda lesná

osamela

baby, dakujem vam vsetkym, ani neviete ako ste mi pomohli, ja som si totiz ani nevedela predstavit, ze by to vobec mohlo fungovat tak ako to funguje teraz. Manzelstvo sa mi zlepsilo o 100percent, zrazu je ovela milsi a vsimavejsi ako predtym. Vôbec nie je z tej zmeny nervozny, ako som predpokladala. !Wia, neboj sa, nie som naivka, som pripravena na vsetko. Uz len ten samotny fakt, ze som ho nemusela nejak dlho presviedcat k tej zmene, mi dava ohromnu nadej. Vdaka vam som dospela k bodu, ked som si povedala Dost, idem to riesit. Znie to tak pateticky, ako z nejakej knizky :))) ale je to tak. Dufam, ze ak si toto cita nejaka babenka s podobnym problemom, tiez jej to pomoze.

wia

ďakujem hula. Osamelá ja nie som skeptická, to fakt nie, len chcem, aby si bola pripravená aj na horšiu variantu - je dobré realitu nepopierať. Držím palce, aby ti to vyšlo