tolko ODPUSTAT?

Príspevok v téme: tolko ODPUSTAT?
exynecka

PEKNE RANKO VAM PRAJEM .chce sa len opytat ci je normalne TOLKO MANZELOVI ODPUSTAT :o( v pondelok mame vyrocie ,siesty rok sme spolu,je zlaty ,pozorny ,vie sa postarat ,no ked sa opije je jeden hlupy,arogantny,sebecky,neznesitelny a este neviem aky ,vtedy ho nenavidim .od vcera nie je doma ,uz pocujem ,ako mi povie ,prosim ta to bolo naposledy.JA MU UZ NEVLADZEM DALEJ ODPUSTAT :O( ja sama nikde on vsade ! je moc ziarlivy ! nevladzem takto zit ,no nechcem ist k mamke .nepracujem ,lebo mi to nedovoli ,teda nemam ziadne financie ..... vzdy ked pride po palenke snazi sa mi nieco priniest ,lenze mna to uz nebavi .nie som nooble,naopak ,som skromna ,mysli ze ma stym polame! neraz som mu hodila do hlavy to co mi priniesol ,ale zakazdym odpustila _SOM AKO JEHO MAJETOK ,UTEKAJU MI NAJKRAJSIE ROKY ,MOHLA BY SOM ....ALE JA HO MILUJEM ,LENZE ZAROVEN NENAVIDIM ...PROSIM PORADTE ..... DAKUJEM !

damaxy

No jeden zvás sa pohnút musí.Mal by sa ten ktorému to nevyhovuje.Teda ty.Porozmýšlaj si o tom počúvaj názory,zvažuj,hladaj východiská možno aj pre neho.V živote je doležité byt slobodným a nezávislým.Ja to stále do mojich detí hudiem,to by nás možno mali učit aj na školách,lebo ked na to prídeme je to pre mnohých a teraz vidím aj pre teba takmer neskoro.Jednoducho otočit sa je tažké,ale premysliet a otočit sa by mohlo íst.Možno si potrebuješ len povylievat hnev a potom to prejde.Ale toto je pomalá a istá cesta na psychiatriu.No a tam ti samozrejme pomôžu a tam sa ti otvoria oči.Je to síce tiež cesta,no ty skús nájst skratku aby si netrpela viac ako doteraz.Alebo ešte prijmi tento stav a prispôsob si život k tomu aj to sa dá.Clovek je velmi múdry a prispôsobivý tvor.Ja ti prajem k tomu múdrost a rozvahu.

sii

mate deti?? Ak nie vyser sa na neho ak ano tak chod pracovat aj ked sa postavi na hlavu. Preco by si mala byt na niekom zavisla, sak my sme zeny a tie sa vedia lepsie zabespecit ako muzi to mi ver. Chod hladaj si pracu, uvidis bude si ta viac cenit pretoze bude mat plne gate aby si sa po niekom inom neobhliadla. Bude viac pozorny. boze tak neznasam ziarlive hovada. Som na ne alergicka, no co uz ked si vydata. Tak aspon bojuj lebo zmenit ho nezmenis

exynecka

mile dievcence .... takmusim povedat ,ze dne je nedela ,on prave zutekal na "popravku" ci ako sa tomu vravi ..je bezne že taha 2-3dni .to ma pokoj na 2tyzdne a pak zas ...... uz som rozhodnuta ,,,babenky drzte palce ....

sjella

Tak, ako v nudzi poznas priatela, v "krizovych" situaciach poznas polovicku... A prave to, ako sa v nich zachova, ti o nom povie ovela viac, ako ked je vsetko len ruzove a bezproblemove.. Ale vsetci toto vedia, no ked pride na lamanie chleba, sme zbabeli a slabi.. Ja uz by som to neriesila. Myslim, ze by to bolo zbytocne. Odid od neho, kym nie je neskoro.

dorka

skus si ale dokladne premysliet kam pojdes a to ze ste manzelia to neznamena ze polka majetku je tvoje.ja len chcem upozornit na pripady ked to nemusi byt tak.napriklad ked manzelovy rodicia k niecomu dopomohi a vedia sa tym aj preukazat to neide napol!sniekym sa porad najdi si robotu ak to je mozne.

tinuska

ahoj exynecka..nahodou som si precitala tvoj prispevok,ale tak ma oslovil ze som musela zareagovat.Moja rada je:nevaham ani minutu,nic neodpustaj a skonci to,odid od neho!Ja viem ze sa to lahsie hovori ako kona,ale mojim zivym prikladom je mama mojho priatela-25rokov stravila s muzom,ktory ju cely zivot urazal a cely zivot pil aani sa len nepokusal predstierat ze s tym niekedy prestane.A ona chudera,premrhala vsetky roky svojho zivota na to,aby napokon po 25 rokoch manzelstva od neho odisla.Poznam ju,a poznacilo ju to.Je to nestastna zena,ktora neveri,ze by ju mohol mat niekto rad a ze by mohla byt stastna. A co sa tyka mna,velmi svojho priatela lubim,ale prave kvoli jeho otcovi ho zvysene pozorujem,a poviem ti,ze keby zacal pit,opustim ho!Preto to urob aj ty,bezohladu na nasledky,pretoze aj ked to bude tazke,casom sa to spravi,radsej chod aj do utulku pre zeny s detmi v nudzi,urob hocico,ale vykasli sa nanho!!!!!!!!!!!!

dejna

Čo sa týka majetku, ste manželia, nie? V tom prípade všetko,čo ste nadobudli počas manželstva je oboch rovanko. Je jedno, či niekto robil, či niekto zarábal viac, čo kto kúpil... Delí sa to napolovicu. Okrem toho prečo si mu neargumentovala tým, že ty si síce nezarábala, ale si sa starala o domácnosť. Nech ti teda zaplatí za žehlenie, upratovanie, varenie, príp. aj za sex /prepáč ale robila si mu len slúžku a š..ku, plnohodnotnou partnerkou ťa nespravil/ a potom si budete kvit, nech si nechá čo si kúpil.

dorka

podla mna tym ze vyhladas sama psychologa ti moze len prospiet k posilneniu svojho sebavedomia ze ANO chces odyst a ANO zvladnes to!!!a ako pisali uz predomnou tak bude aky taky podklad ze mate problemy a ze ti ublizuje a nehovoriac o tom ako trpia deticky:((