Výdrž pri sexe ...

drako

a ešte ja sa dam za jeden seX 2-3x a to trwa niakich 45 min skuste to je to pecka a ta baba co potom vam powie tak ........................:)))))

drako

takze ja mam 18 a mam skusenosti.... tak wam powiem pomaha to zadrzowanie moču !!! ale ked ste wnej tak sa to da owladat ked spomalite a tak to uz musite citit sami... nič wiac a nič menej!!! :)
a tablety to su sračky!

AdamKrt

alino 26:

co pol hodky, to je len nejaka rychlovka...

Zvykaj si, ze si zenam neulahodis. Bude malo, je zle, bude vela, tiez moze byt zle :)

alino 26

hej typci stači ak som sexoval 5 min u mna je to trapas som myslel že zvladnem viac a to som mal este kondom . moja holka je strasne nadržana ona by vedela mučiť človeka i pol hodky :-)

peťo123

Poviem Vám môj problém.
Aj ja mám taký problém, že sa skôr spravím :( Moja priateľka nemôže brať hormonalnu antikoncepciu. Môže brať antikoncepciu ale nehormonálnu. To by šlo. Ďalší problém je v tom, že ona iba raz a dosť :( Žiadne 2 razy neexistuje. Žiaden orál :( Proste iba raz a dosť. Samozrejme používam kondom. Problém mám aj ja, že sa skoro spravím :( A ona potrebuje troška viac ako ja. Som jej vravel, že prvý krát je to rychlovka :( ale druhý krát, si ma môže vychutnať koľko len chce, ale ona, to NIKDY :(( Tak už neviem čo mám robiť, teraz čítam o kegelových cvikoch. Fakt to pomôže?

saman

kamoo! na to pomoze len 1 vec... existuju take pirulky ale su dost drahe... 1 pirulka asi do 300korun volaju sa samizda BOOM take niečo a ti vravim, pri tom mas vydrz aspom hodinovu aj viac... je to otestovane ;)