čaute:-) mám takýto problém ... pri sexe dlho nevydržím ... keď mám sex tak dlho nevydržím a sa spravím ... ako mám trénovať výdrž ? ... hanbím sa potom mať sex s babou lebo mi je to trápne:-) ... čo sa dá s tým robiť ? ... Ďakujem ...
Výdrž pri sexe ...
vyznie tho vtipne ale medituj kamosi tho obia a funguje tho napr si pust pecko a snaz sa aby sa ti nepostavil vselico nechutne a thak si prectavuj alebo skus cim dlhsie orgazmus natahovat aj ked iu neviem ako chces ,,restavkami a thak ,,kamosi tho teraz perfektne vedia ovladat i ked sa eje neviem co :) len tho chce cas
tak potom sa tym netrap :) to pride samo :)
ani moj partner..ale neberieme to totalne ako tragediu.ale treba obrovsku predohru..:)
no to zelezi ci pohl. zivot este len zacinas alebo uz dlho praktikujes sex!!! ty co este len zacinaju tak je to pochopitelne ze su hned spraveny ale to po case prejde ked bude mat stale a stale sex!!! teda pravidelny.... to po case pojde po dlhsej dobe!!! ale ak uz si zacal davno so sexom a mavas ho pravidelny tak to je problem musis vyhladat lekara .... da sa tomu pomoct!!!a este ze kolko mas rokov??