čaute:-) mám takýto problém ... pri sexe dlho nevydržím ... keď mám sex tak dlho nevydržím a sa spravím ... ako mám trénovať výdrž ? ... hanbím sa potom mať sex s babou lebo mi je to trápne:-) ... čo sa dá s tým robiť ? ... Ďakujem ...
Výdrž pri sexe ...
Podobny problem trapi aj mna. Docital som sa o Kegelovych cvikoch - ked mocis, prerusuj mocenie. Je to akesi posilnovanie svalstva... Vraj to pomaha, tak ja uz usilovne cvicim :-) Samozrejme nemusis len pri moceni ale kedykolvek len stahovat tie svaly. Uvidime, ci to prinesie efekt
Kľudne sa sprav aj skôr, ale babu potom dorob ručne, alebo ako už chceš.
Aká medítácia to mu asi nepomôže istejšie je keď ho baba sravi napríklad orálom na začiatok pootm sa on s ňou bude hrať s pekne dlhou predohrou a už dlhšie vydrží. Alebo sa sprav pred tým keď budeš vedieť že bude sex...
dnika nie taka tema nebola tho som ja niekde uz nikomnu iba poradila thak som myslela :)ale nesusala som tho este ani hladat tha cardo skus aj ked sa robis tha tho skus vyskusat a povec nam ako ho najdeme a ci funguje ale ze tho musis spravne spravi t a k tej meditacii zarucene funguje ale malo kto tho vie fakt
nada, medzi penisom a vajkami???? to co je? nepoznam... teda aspon som sa nad tym este nezamyslala.. nechce sa mi hladat temu.. poviete mi niekto, o com to bolo??
uz so tho v jednej teme pisala medzi penisom a vajkami je thaky bod ked sa stlaci chalan vydrzi dlhsie
ak nie si iba jeden z tych vtipalkov co sem hodil dalsiu hlupu temu na ktoru sa uz vela popisalo a nezabavas sa na reakciach...tak potom bud uplne kludny - mas len 18..co by si chcel na zaciatku?hned aby ti stal 40 minut? cele to natahuj a prerusuj a aj vydrz sa ti bude predlzovat..abo viacere kola dokial to ide :)