Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
tak ja si tjez myslim ze na velkosti prs vobec nezalezi..presne ako tu uz niekto powedal...zena nie je to ze musi to mat poriadne prsia..
Podla mnavzrusuju viac take stredé velké a pevné nemám rád velké ale ved zenato niusulen prsia :)
mna by schvalne zaujimalo ake cislo su podla vas male a ake velke, ked furt pisete o ovisakoch.
mam 16 a nemam ziadne prsia cize len dve lentilky pod kobercom co mam robit ps:hladam pomoc !!nejde o to ze ja s anehambim podprsenku vzdy nosi s vypchavkami ale ked sa ideme kupat to radsej nepojdem ghambim sa PS:HLADAM POMOC!!
Zalezi od povahy chlapa. Pre mna su vacsia prsia samozrejme atraktivnejsie ale nie je to pre mna hlavne kriterium pri vybere partnerky. Po pravde mna viac vzrusuju nohy a brusko :)
no ja mam prsia krásne a su trojky, staram sa o postavu, pravidelne cvičím, a chodím do solaria, a moje prsia su fakt krásne a hlavne pevné,...kedysi som mala vačšie prsia, a chalani sa strasne za mnou otačali a každý ma chcel mať len kvoli nim:)) čo mi pripadalo trosku smiešne, ani jedna baba nemože za svoje telo, aké ho ma, s takým musí byť spokojná, len sa musí on pravidelne starať, aby bola stale krásna a atraktívna pre mužov a hlavne sexi:)) no ale mam už teraz manžela, mam 24 a on, ked sa vyzlečiem, tak mi vzdy povie, že skoda, že už nemam vačšie, každému sa paci niečo iné. Ale zasa by som nechcela mať 5 to je velká zátaž na chrbticu, v tomto lutujem vas ženy. Budte spokojné s takými aké mate:)) Na velkosti podla mna až tak nezalezi...hoci niektorym chlapom ano, ako napr. moj manžel si nevie vynachvaliť činske sanky ;o))