Sú aj malé prsia vzrušujúce?

palola

Ani ja nepatrim prave v tomto smere k "stastnejsim" babam, ale velmi sa tym nezaoberam :))) mam uzasneho priatela a ked ma obcas pochyti "zufalost" stale mi hovori, ze su uzasne, najkrajsie su take ake mam ja a nijake ine by nechcel... a tieto slova ma neskutocne vedia povzbudit, takze baby nezalezi ani tak na velkosti ako na muzovi... myslim, ze keby tu bolo o par somarov menej, tak nijaka by sa nestazovala :))

lenka111

A ja som si myslela,ze mm moc male,ale ked tu citam tak som na tom v pohode,mam 19 a v poslednej dobe ma bolievaju v obvode mi narasti o 2cm,mozu mi este narast?

ivča00

ja mam tiez take mensie ale nie zas az take velmi male. Pokial ja mam skusenosti chalanom sa pacia aj take skor to zalezi na tom aby boli pevne. A to iste aj s postavou kedysi som bola gulatejsia a potom som schudla, ale nemala som problem so zaujmom muzov aj ked som mala viac kil. Myslim ze chalani chcu hlavne take zeny ktore maju vyraznejsie tvary

whiteangel

Ahojte...ach jaj:(:(ja mam z mojich prs tiez velike komplexy:(vsetci pisete ze mensie su krajsie....ano ani mne sa moc velike nepacia,ale chcela by som mat aspon trosku vacsie aby som nevyzerala ako lata....mam teraz noveho priatela a bojim sa pred nim vyzliect...desim sa tej chvile,ked pride na milovanie....neviete mi nieco poradit?nejake tabletky?ten decolen pomaha?a kolko to asi stoji?

martineeez

presne takk.Male su zlatucke ;) velke sa mi nepacia a zena to nie su len prsia.tak si dievcence nerobte zbytocne komplexy.Kazdemu sa paci nieco ine..