Ako velmi muzom zalezi na velkosti prs? Ked su mensie, dokazu tiez vzrusit?
-------------
Prsníkové implantáty, silikónové prsia, zväčšenie pŕs www.zdravie.sk
Sú aj malé prsia vzrušujúce?
aj ja mam problem s tymi mojimi.:)))
mne sa pacia male prsia...viac ma vzrusuju ako velke...
Prsia-neprsia, hlavne nech je dobra v posteli.
Ani ja nepatrim prave v tomto smere k "stastnejsim" babam, ale velmi sa tym nezaoberam :))) mam uzasneho priatela a ked ma obcas pochyti "zufalost" stale mi hovori, ze su uzasne, najkrajsie su take ake mam ja a nijake ine by nechcel... a tieto slova ma neskutocne vedia povzbudit, takze baby nezalezi ani tak na velkosti ako na muzovi... myslim, ze keby tu bolo o par somarov menej, tak nijaka by sa nestazovala :))
mne sa pacia aj take aj take.. je mi to nejako jedno. .
ja mam tiez take mensie ale nie zas az take velmi male. Pokial ja mam skusenosti chalanom sa pacia aj take skor to zalezi na tom aby boli pevne. A to iste aj s postavou kedysi som bola gulatejsia a potom som schudla, ale nemala som problem so zaujmom muzov aj ked som mala viac kil. Myslim ze chalani chcu hlavne take zeny ktore maju vyraznejsie tvary
Ahojte...ach jaj:(:(ja mam z mojich prs tiez velike komplexy:(vsetci pisete ze mensie su krajsie....ano ani mne sa moc velike nepacia,ale chcela by som mat aspon trosku vacsie aby som nevyzerala ako lata....mam teraz noveho priatela a bojim sa pred nim vyzliect...desim sa tej chvile,ked pride na milovanie....neviete mi nieco poradit?nejake tabletky?ten decolen pomaha?a kolko to asi stoji?
presne takk.Male su zlatucke ;) velke sa mi nepacia a zena to nie su len prsia.tak si dievcence nerobte zbytocne komplexy.Kazdemu sa paci nieco ine..