Sú aj malé prsia vzrušujúce?

johnyyy

podla mna su male najkrajsie a najvzrusujucejsie ake mozu byt :) ak ma daka s tym komplex tak napiste na everardo@azet.sk

angeles

hm je to otazne kazdemu sa paci nieco ine...ale dolezite je ci mame toho druheho radi...prsia su ale krasny zensky "nastroj" chlapov to bude vzdy fascinovat....su to len chlapi...
ale baby nemajte komplexy z malych prs...ked nemate prsia mate napriklad krasny zadok to tiez chalanov strasne púta...

catherin

No mna by zaujimalo ci aj chlapi maju taketo komplexy zo svojho penisu. Tiez priroda nadelila niekomu menej a niekomu viac. Kedysi som mala k svojim proporciam velmi male, patricne mi to aj jeden partner vykrical, oplatila som mu to tym ze on ma zasa velmi maleho vtaka(to skutocne mal) a dufam ze po takej skusenosti nikdy ziadnu zenu neurazi.(Ozaj pisala som za kedysi, po porode mi ostali velkost C som spokojna)

lilly

a to čo mám teraz skočiť z mosta keď som žena a nemám prsia a chlapom sa páčia väčšia abo aspoň stredné? eee...mala som z toho total depky, ale potom som si uvedomila, že to je najväčšia sprostosť čo môžem robiť, tak aspon cvičím :) no čo...a neviem či toto idem čítať ete dalej, bo zas ma chytá kadečo a ked si spomeniem čo asi bude pri sexe, ak sa chlapovi nebudú páčiť...ooj...

bosorkakatka

Nezáleži na veľkosti. A ak tvojmu chalanovi záleží na veľkosti tvojich pŕs, tak ho nechaj. Je povrchný.