Nechcem byt ocko .......

nenenehcem...

Deee : no ved ja ju ani dobre ani dlho nepoznam och to som posral cele...no a to som sa ani moc nespravil len samo volne mi to uslo nejako sakra

Deee

frajerka, nefrajerka, dietatko je tvoje a musis prebrat zodpovednost, teda podielat sa aspon minimalne na jeho vychove

zuzanaaaaa

co si myslis, ze ti tu niekto poradi techniky ako svoju frajerku presvedcit alebo co? co si si navaril to mas. keby mi moj priatel len raz navrhol potrat, uz by nas oboch nevidel. dieta nieje "TO", je to clovek ako aj ty, uz teraz. tak nebud sebec. ved ti nikto nekaze sa zenit. dohodnite sa s priatelkou. ja by som dieta v tomto obdobi tiez este nechcela, tiez sa citim mlada este, ale keby som tehotna, rozhodne si dieta necham. by som lutovala do konca života a mala vycitky

monicka2509

ale milovat si sa chcel ale ocko nechces byt..hmm zaujimave,na toto by vas bolo,ale ked uz pride zodpovednost tak ruky prec...

Deee

pozri teraz neries, ze si mlady a nechcel si, je tu nova situacia, budes otcom, cim skor sa s tym vyrovnas, tym lepsie, s priatelkou sa dohodnite, co do buducnosti, prakticke veci, co sa tyka starostlivosti o dieta, ako sa budes podielat na vychove, teraz s tym uz nic nenarobis, tak bud aspon zodpovedny

nenenehcem1

hugajev : no bol by som rad keby to bola len sranda...keby to bol len zly sen z ktoreho sa zobudim no ale realita je ina.....kua vsak som este mlady na to

Deee

nabuduce rozmyslaj dopredu, dieta nie je "to", ak si nechcel byt otcom mali ste pouzit ochranu, teraz hladaj zodpovedny postoj k svojim cinom. "to" sa neda len tak odlozit na policku

dzuli

chlapec neviem kolko mas rokov, ale ja stojim teraz na strane tvojej baby...ked urobis decko musis brat aj zodpovednost na seba...rozhodne by som radila tej babe aby sa na teba vykaslala budem jej lepsie bez takeho vola ktorý chce prist o svoje decko takymto sposobom...zamysli sa nad sebou...