nechcem byt ocko a ona si to chce nechat co mam robit???vsak sa zblaznim z toho
Nechcem byt ocko .......
svadbu??? nesme v americkom filme ked nechces ta sa nic neda robit len najst nejaky kompromis
podla mna hlavny neni zaciatok moze sa s tym teraz vyrovnat ze super budem mat decko ale ked sa narodi ta az potom zisti ze hups ja mam decko? ked na to dakto neni pripraveny ta si myslim ze by si sa snou mal o tom vazne porozpravat a aj s jej rodicmi co si myslia a tak
amy389 : no jej rodicov nepoznam ale su z dediny a mam taky pocit ze asi budu chciet svadbu ne?lebo na dedine to je tak...no ale vsak ani jeden nesme plnolety na svadbu
pozri hlavna starostlivost o baby je na matke, netrap sa tym, ze by si bol doma a menil plienky...baby vyrastie a ty dospejes, hlavne je prekonat zaciatok, ten bude najtazsii...
myslim ze ked ma normalnych rodicov a zistia to tak si vyhral ja to nechapem akoze interupcia je zabijanie da sa povedat ale ked je to uplne male ani mesiac tak by som ani nepovedala...a necha si a dieta skonci dakde v kontajneri a ked uz ta ako by vyrastalo sak to je chore
AMY389: nie prave ze este nevedia, no ja by som bol tiez skor za potrat len tiez nemam nejako extra k tomu kladny postoj k ten interupcii ale podla mna by to dieta len trpelo ked by vyrastlo keby bolo v takej rodine a pocate za takych okolnosti dufam ze mi to Boh odpusti
PIPO69 no prave ze ju nemilujem a ani ju nepoznam skoro. no bez nej som to robil ked s nou je to take o nicom no ale ked ja som sa ani nespravil len neviem mimovolny vytok ci take neco proste mi uslo ani som o tom nevedel to neni mozne preco prave ja
nech si predstavi svoj zivot dalej a prejde ju to starat sa o dieta makat v robote ze by ho mala ako uzivit a cely zivot nebude robit nic len sa nahanat a pritom sa do da lahko vyriesit nech to nebere tak vazne a jej rodicia to wedia?
no vsak to 25 a osem rocne babo mat, a co moja mladost???no ale aj ked ta interupcia
to je tiez zobrat dietatku zivot som totalne z toho v riti...
na toto je jednoduchá veta...ak ju miluješ, nieje čo riešiť. Ale ak nie, tak načo si robil to čo si robil a bez ochrany????