nechcem byt ocko a ona si to chce nechat co mam robit???vsak sa zblaznim z toho
Nechcem byt ocko .......
lolita22: takze kym viac tyzdnov bude v tom bude to teoreticky drahsie???...lebo ja ziadnu pracu nemam tak zohnat tolko penazi za kratky cas no tazke to bude pre mna...a ked este nema 18 nebude to lacnejsie?
dreideger: no s tym roztahovanim vraj od poslednej men. nemala nikoho okrem mna, hmm..tak nad tym rozmyslam uz mam toho plnu hlavu.....no tiez keby sa na to vyhovorim aj ze kolkych mala predomnou tak
dietatko by sa narodilo a testy by dokazali moju dna tak to by bola riadna sila no ale rozmyslat 9 mesiacov ci bude moje alebo nie to by som asi prisiel o nervy alebo by som sa stal alkoholikom
myslim si, ze si mal rozmyslat dopredu a nie teraz ked je zle. Vacsina chalanov sa hra na hrdinov, ale keby mali decko vychovavat tak to hned \"nie, draha..ja som to nebol..ved ani neviem ako sa to vlastne robi..a bohvie co to vlastne vymyslas a podobne somariny\". Tym, ze ju budes nutit ist na potrat nic nevyriesis. Uvedomujes si vobec zdravotne rizika, ktore s tym suvisia? Ze by napr. v buducnosti uz nemohla mat vobec deti? To nejde len tak, ze zavres oci a dieta je prec. Ak ju mas aspon trochu rad, tak by si mal prave teraz stat pri nej a mali by ste sa spolocne rozhodnut ako bude vyzerat vasa buducnost.
No podla mna to je priskoro aby vedela ze na tuty je tehotna... podla mna ta chce ojebat. Za jej rodicmi nechod urcite, zbytocne problemy. Povedz jej nech ide na potrat alebo nech sa stara sama o seba inak. Tiez nebude od veci zistit si o nej daco blizsie ci castejsie neroztahuje nohy a naslednu ju poslat do certa.
no vacsinou sa to berie podla stupna tyzdna, ale rataj so sumou 7 litrikov.
lolita22: no a kolko ma bude stat ten potrat?? lebo testy otcovstva idu okolo 10-12 tisic
dreideger: no pretiahol som ju dva tyzden pred men. kua to su asi plodne dni aj ne??? a je v tom vraj tri tyzdne po druhom tyzdny si robila test...no kebyze ma len ojebuje ze by to nebolo moje
ked jej rodicia vedia apson trochu realne rozmyslat tak jej dohovoria ale ked su zaryty katolici tak nezavidim
hej daj jej pocitit, ze si pokazite zivot to maju tu pravdu a som za to, mam 22 moj brat 30 a teraz mi vravi ze nad tym by neromyslal a poslal by ju na potrat.
amy389: no som zvedavy na jej rodicov jej
foter ma asi zabije dufam ze to bude rychle