nechcem byt ocko a ona si to chce nechat co mam robit???vsak sa zblaznim z toho
Nechcem byt ocko .......
Aky cas uplynul od toho kedy si ju pretiahol potial ti neoznamila tu uzasnu novinku??? Je dost mozne ze ta chce tazko ojebat a hodit ti na krk cudzie decko. Vyzera ze asi rada roztahuje stehna takze treba si dat na to pozor a mozno ta chce len pumpnut o prachy. Nemusi byt ani tehotna a len ojebuje.
prived ju nejak k rozumu lebo si obidvaja pokazite zivot
mne keby sa take stalo ta ja by som dosla za rodicmi ze idem na potrat a ani sekundu by som nerozmyslala sak nech sa na to pozrie z inej strany
lolita22: no vies bolo by to ine kebyze ma 20 hej, ale nema ani skolu dokoncu lebo prave ju zacala, no ten potrat tiez je pre zenu psychicky narocny to si uvedomujem no
ale je robeny v narkoze, horsie by to bolo bez tej narkozy a asi ja si to budem najviac vycitat dokonca zivota lebo je to moja vina dufam ze nebudem mat dlhy zivot....
otec by mi doslova povedal, vypadni teraz ku tomu co ta nabuchal! a zbal si saky paky, to povedal sestre ked dosla v 18 domov tehotna..
ako v pohode, ale mam taky dojem ze si bol pri tom ked sa to udialo, iba to ma trochu nastvalo, ze vsetko spichnes na nu, videl si uz potrat? nezeby som bola vylucne proti nemu ale ne som ani za neho, no tvoj pripad poukazuje skor za ako proti:(, ako kolko ma dievca, 15? to by som si veru nenechala, znici si zivot dievca. Tu nejde o to ze to bude lutovat do konca zivota ale ide o to ze si ten zivot ani s dietatom neuzije na krku, poprvé nema skolu a podruhe tazko sa najde robota s deckom. No myslim ze v tkomto pripade su dolezity rodicia, mna by prizabili a to beriem ako fakt, lebo su hnusny mna by vykopli z domu. A mam taky dojem ze by som posla kade lahsie pod most a bez interupcie.
lolita22: slapky zato beru peniaze nie??a ako sa hovori tym co to robia zadarmo ked je trochu alkoholu v krvi???......no vsak ja to nechcem to ona vymysla
amy389: viem co obnasa byt otcom a "vauu mam decko" tak to isto nie v mojom veku, lebo to decko by som nemal na tyzden ale na cely zivot
- tam dost velka pravdepodobnost no skor je to iste ze som otec a keby nie tak to by bol nejaky zazrak - toto ma dost pobavilo, nebodaj si o nej myslis ze je slapka? - povedz jej rovno ze to nechces!
Deee : no ale by to aj trochu trhalo srdce
ze je to vsetko na nej no ale ked si to nebude chciet dat prec no tak neviem ja som mlady na rodicovstvo a ona je este mladsia