Nechcem byt ocko .......

amy389

ja keby som bola tehotna tak by hned islo prec wed sa pozrite aj na svoj zivot mat 25 a 8 rocne decko co je to potom za zivot mozno som sebec ale to by mi za to nestalo mat na krku decko

nenenehcem

Deee: no dik za podporu :) no ale mozno prvy tyzden by som dokazal byt poriadnym otcom, neviem si predstavit ze kamosi pojdu niekde sa zabavat a ja budem trcat doma s mojim synom a vymienat mu plienky

nenenehcem

ako by som dopadol zbytocne vyhodene desat tisic lebo je tam dost velka pravdepodobnost no skor je to iste ze som otec a keby nie tak to by bol nejaky zazrak

nenenehcem

no nepripada do uvahy ze by som sa zenil zbytocne ked uz tak dieta sa nejako vychova sice nie samo ale zvladnem to vsak
preto existuju antidepresiva ne?no hej test otcovstva stoji asi desat litrov hej no a interupicia sedem a pol ne?no a ked budem otec tak neviem ako by som dopadol

rt

:)))))))si ma pobavil, že "nie som ani plnoletý"!:))))))) ako to s tým súvisí?
Ale na tvojom mieste by som si dal spraviť test otcovstva, podľa toho, ako to opisuješ. Ale keď ju nemiluješ, tak si ju neber. Po čase by ste sa aj tak rozviedli.

ninka111

Ak ma decko decko? A na sex ste deti neboli? Teraz treba znasat dosledky. Nie len sa hrat na dospelych. To nie je hra, ze len si uzit a ak sa nieco stane, tak to dame prec ako nejaku vec.

nenenehcem

no ked sa vsetko tak rychlo zomlelo a pri sexe to bolo fajn no ani som do nej nestriekol len mimo volne mi uslo sakra nemal som si davat dole tu gumu...neviem jak to psychicky zvladnem cely zivot kvoli jednej noci celu mladost mam v haji, dufam ze nezacnem chlastat...no uvedomujem si ze ju v tom nemozem nechat samu viem ake to je vyrastat bez otca no ale vsak som este malolety a nemam ani pracu a skolu ako dokoncim a on nej ani nehovorim je o dva roky mladsia odo mna este och ???...ale ked decko ma decko tak to je niejake blbe nie?...