13 dňová mliečna dieta

Príspevok v téme: 13 dňová mliečna dieta
smutná

Poznáte ju, vyskúšal niekto? Čo si myslíte? Dá sa ňou schudnúť 7-8kg
DIÉTA
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka

2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru

3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa

4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu

5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka

6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka

7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka

8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia

juli4

Ivette, máš úplnú pravdu... Ja to mám tiež odskúšané... Cvičila som každý deň po pol hodine a jedla som menej ako zvyčajne... Také tri týždne som nechudla vôbec, ale potom tie kilá išli dolu, ani neviem ako... Ja som tak schudla 13 kg. A kapustovú som držala a po piatich dňoch som sa na to vykašľala, pretože som neschudla ani kilo... je to somarina... cvičiť, cvičiť, cvičiť... žiadna iná cesta nie je... podotýkam "zdravá cesta"...

ellen

ahojte,aj ja od dnešného dňa začínam držať túto dietu.Som naozaj zvedava kolko schudnem.Budem sa snažiť do toho aj cvičit aby to malo zaručený efekt.Po par dnoch sa vam ozvem,ako to dopadne.Maj sa ahoj

ivette

Kriste baby, za 8 dni schudnut 7-8 kil??? Rozmyslajte...
Este k tomu naplaste na chudnutie spolu s jablcnym octom a hotovo...To je fyzicky nemozne. Trapenie tela..

ivette

Tato "mliecna dieta" je stara zalezitost a uz by ste mohli vediet, ze je to hlupost. Po neuveritelnom trapeni schudnete asi tri kila, ktore ale okamzite po ukonceni diety naberiete spat spolu s dalsimi. To je zaruceny jojo efekt a vy damy, by ste nemuseli byt ako male deti a nicit svoje tela takymito neucinnymi somarinami. Zaruceny recept na dietu sice neexistuje, ale pomaha cvicenie, pri ktorom sa potite, t.zn., ze musite cvicit 3x tyzdnenne po 45 minut. Skor sa telo spravne nepoti. Ale sama viem, ake tazke je cvicit, ked sa nechce. Naozaj ucinne chudnutie je tak banalne jednoduche, ze je to az k neuvereniu. Skratka, treba si nakladat o polovicu jedla menej a tri hodiny pred spanim nejest. Po dvoch-troch tyzdoch (skor naozaj nie) zacnu kila same padat, netrpite pocitom hladu, pretoze mate zmenseny zaludok a staci to a jojo efekt tiez nehrozi, pretoze nevylucujete ziadnu stravu. Schudla som tak 7 kil a viem o com hovorim. Na take veci ako je mliena, kapustova, 5-dnova, 10-dnova dieta a ine, rychlo zabudnite. Marna snaha, kazda jedna zena to priberie spat. Jedze menej, to je riesenie, nie sa obmedzovat.

baša

od zajtra zacinam s mliecnou dietou,dufam ze to vydrzim aspon tyzden to by bol pre man uspech,naozaj som zvedava aku budem mat volua ci sa to prejavi an mojej vahe.

zuzi

Ahojte! Túto mliečnu diétu som začala držať aj ja. Mlieko milujem a denne vypijem aj 1,5-2 litre! Samozrejme že nie odstredenú \\\"vodu\\\", ale minimálne polotučné. A ak by to bolo aj plnotučné, obsahuje 3-4% tuku. v piaty deň diéty som sa postavila na váhu a a nič ! Skoro ma poraz...! A tak som sa nedala a začala som cvičiť. Počítam si prijaté a spálené kJ a hoci pomaly, darí sa mi to. Zostavila som si svoj jedálny lístok. Hoci to nie je celkom mliečna diéta, obsahuje aj veľa mlieka. Pretože nesmieme zabúdať na to, že dôležitá je vláknina - aby všetko dobre fungovalo. Denne však vypijem aj 3 veľké kávy, ktoré odvodňujú, takže vypijem o 3 poháre viac vody. Predtým so denne vypila len tie 3 kávy. môj metabolizmus nefungoval naplno. No ostať len pri tej diéte - znovu by som sa dostala do fázy jo - jo efektu !!! No a tak vám všetkým radím: výhovorky dajte bokom, vstaňte od pc a chodte cvičiť, chodte sa hýbať! Nemudrujem, len to isté som pred pár minútami robila aj ja. Dúfam, že pri tej snahe, ktorú do toho dávam sa mi podarí dosiahnúť postavu, ktorú som mala pred tromi rokmi. Vtedy som nosila veľkosť 36, teraz zapnem ledva 42! Ide to však dole a to mateší, povzbudzuje do ďalšieho BOJA!

adelka

caute,prave drzim mliecnu dietu treti den a schudla som tri kila,najhorsi je prvy den ale ked prekonate ten tak potom uz to je celkom v pohode

fidorka

ten deviaty den je ten isty ako prvy a ide to zas od zaciatku

inac da sa schudnut lebo by sa mi zislo zhodit par kil

helenka

Iste sa dá schudnúť touto diétou a ak pridáš cvičenie k tomu.
Tiež držím diétu a potím sa na stacionárnom bicykli.

jurant

Unas doma ju vsetci drzali, oco , mama, sestra. Pri tejto diete je jojo efekt zaruceny, oco schudol okolo 8 Kga do mesiaca pribral 11... cize \\\\\\\"SKVELA\ \\\\\\" dieta na znicenie zdravia.