Ako sa zbavit plostic

Príspevok v téme: Ako sa zbavit plostic
pomoc

Ma tu niekdo skusenosti s plosticami?Mame v posteli jednu plosticu, ktora k nam preliezla od susedov, raz za desat dni ma kusne a inac spi,zalezena v matraci, nikdy som ju nevidela. Sme cistotni, postel vysavam, ako sa jej zbavit? Musim tu postel vyhodit, alebo sa daju kupit niekde chemikalie, ktore ju zabiju? Bojim sa ze sa rozmnozi.

Jefferson

Zdravím všetkých členov.
Vidím, že väčšina ľudí na tomto fóre mala rovnaký problém ako ja, čo sa týka ploštice. Chcel by som sa teda podeliť o niekoľko konkrétnych vecí na odstránenie týchto (www.bedbugknocker.sk)ploštice. Navštívte túto stránku, kde som si objednal odpudzovač ploštice, aby ste videli jeho spoľahlivosť.

zazrivienka

nejake spreje nepomoze to treba cely byt profesionalne prestriekat lebo staci, ze prezije jedna a za chvilu su tam zase hniezda

karolienko

Zabudnite na babske rady.Pomôže len chémia.Jeden postrek je malo treba zopakovat 3-4 krat.Viem że der firmy su drahe ale majú svoje skusenosti.Biolit a ine volno predajne postreky su neúčinné Potrebujete postrek ako napr.Protect alebo účinný je aj Delta Cabs potrebujete vsak skusenosti.Najlepšie je keď si na to zavolate odborníkov.

Bondgirl

Ahoj, pravdaze ano. Nam ho doniesol syn z internatu... Tiez sme skusali vsetko mozne nakoniec pomohla firma co sme zavolali. Som precitala vsetko mozne krizom krazom. Ale kde to mozes dostat: kino, mhd, skola, nemocnica, dokonca to mozez doniest novom nabytku.
pekny den

Bondgirl

Ahoj ELMA, hladala som ten prostriedok PHOBI DOSE ale nasla som ho za 600€ a este chceli odo mna certifikat, ze som profesional... Nechapem preco tu ludia pisu blbosti. Radsej som si zavoala firmu...

Elma

Ospravedlnujem sa spadol mi telefon... plostica nebyva viac ako 5mod lozka. Ak mate vacsie zamorenie rychlejsi efekt dosiahnete s firmou co pouziva sucasny top pripravok - PHOBI DOSE.
Teraz o peniazoch. Ak mate nejaku tu jednu plosticu a je zjavne len v jednej izbe oplati sa vam tuto sluzbu zavolat a dohliadnut aby to spravili precizne. Ak mate viac spalni a vacsi pocet clenov domacnosti treba urobit dezinsekciu v celom byte ci dome co vas pri cca 150m2 vyjde okolo 400€. Pre rodinu je to dost velka polozka. My sme mali vacsi stupen zamorenia a to konkretne z hniezd ktore sme mali pod strechou blizko okien podkrovnych izieb. Boli prazdniny a v dome sme sa zdrziavali vzdy len par dni kazde dva tyzdne a v tom teple sa mnozili neuveritelne rychlo.Tieto 2mesiace teda do buducnosti znacne vymedzili hranice nasej spätosti s prirodou :-) Zavolali sme si firmu s vybornymi recenziami ktorej sme tuto sumu zaplatili. Nijako sme na ich pracu nedohliadali a uplne sme sa na nich spolahli. O 3hodiny boli s celou dezinsekciou hotovi a radili nam aby sme urcite tieto priestory nadalej obyvali aby nas plostice citili a vyliezli z ukrytov. Vraj sa mozno stane ze nas jedna ci dve postipu ale po prekonani tej cesty po postriekanych plochach postupne skapu. Kedze po dezinsekcii plostice utocili stale viac a viac aj po tyzdni a pol rozhodli sme sa skoncovat s nimi sami. Cez internet sme objednali prvy zo spominanych koncentratov - je to 500ml balenie a stoji cca 100€. Na slovenskom trhu ho nekupite ale na českom ano. Parnym cisticom sme dokladne obarili kazdu sparu na posteliach aj v stenach, zvysku izieb a skriniach a nasledne dokladne vystriekali. Vyhodili vrecko z vysavaca -
postrek aplikovali aj do hadice a na nove vrecko. Vsetky hniezda sme s tazkym srdcom pozhadzovali. Dokladne vycistenie JEDNEJ zariadenej izby nam trvalo 2hodiny tak neviem ako je mozne ze cely dom im trval len tri :-)
Odvtedy uz nic nestipalo a po 4tyzdnoch sme cely proces zopakovali a uz sme si definitivne isti ze sme s plosticami skoncovali.

Elma

Caute vsetci plosticaci, my mame za sebou uspesny 2mesacny boj s tymito potvorami takze... ako s nimi bojovat zavisi od stupna zamorenia ale v kazdom pripade treba zacat hned lebo aj ked je tam len jedna nemozete vediet v akom vyvojovom stadiu sa nachadza. Ak nie je dospela viete s nou spravit poriadok za jeden den. Ma priblizne 10vyvojovych stadii a po kazdom sa zvlecie z koze a potrebuje sa napit. Potrava v nej travi minimalne 2-3dni cize ak postipe potom da chvilu pokoj. Ak je dospela a zacala klast vajicka - nakladie aj do 5 kazdy den a zacnu sa liahnut az po 3-4 tyzdnoch. Bezne dostupne pripravky u nej sposobuju reakcie ktore jej nabudia imunitny system a casom voci nim zostane rezistentna. Ak chcete mat uplny pokoj zavolajte si firmu. Vacsina pouziva pripravok BIOPREN 6EC KONCENTRAT a je skutocne ucinny. Ale POZOR ! Nie je jedno ako vam desinsekciu urobia. Nie kazda firma je dokladna a treba dozriet pri dezinsekcii postele ci skutocne prejde horucou parou a nasledne postrekom kazdu sparu ,kazdy spoj a puzdro na lamelu a samozrejme matrac. Plostica sa snazi zdrziavat co najtesnejsie blizkosti obete malokedy byva viac akak mate vacsie zamorenie vobec nie je jedno aku. odporucam taku ktora pracuje s najucinnejsim pripravkom na europskom trhu co je v sucasnosti