Ahojte
Ja som trpela zapalmi kazdy mesiac posledny rok, dostala som atb, zabrali, po nich hned mykoza a takto stale dookola. takto to slo niekolko rokov spociatku som krv necikala a nebolo treba atb, ale posledny rok uz to bolo vzdy horsie a horsie aj s krvou resp s kuskami plavajucej sliznice krvavej, no hrozne, bolesti neopisatelne... Hladiny bakterii vsak neboli prilis vysoke a aj tak som trpela... Brusinky a urolog. Caje nezaberali ... Ani probiotika.
Kedze kvalita mojho sivota a nielen sexualneho bola mizerna rozhodla som sa zmenit co bolo v mojich silach: zlepsit hygienu, zmenit spodnu bielizen za bavlnenu, zlepsit imunitu a vyskusat co sa da. Vsetko to chce ale cas.
Zhodou okolnosti mi urolog poradil CANEPHRON je to fytopharmakum a odvtedy klopklop ani jeden zapal, zmizla precitlivelost mechura na chlad a aj caste nutianie na mocenie najma v noci. Treba to vsak brat neprerusovane, dlhodobo aj rok alebo viac, vraj tak ja som teraz na tom treti mesiac a som ok. Preventivne beriem probiotika candistop lebo mykozu pbcas este dostanem vacisnou ako odpoved na docasne znizenie imunity. Taktie je dobre nosit volnesie oblecenie vyhybat sa umelym mateiralom (aj pancuskam, tesnym jeansom a v noci si dat volnejsie pyzamo a ziadne nohavicky) tangace nenosit a len bavlnenu bielizen. Ked sa da dat si mini sprchu odspodu aj viackrat za den a najma po sexe, ked sa neda aspon sa isr vymocit a utriet sa vlhcenou vreckovkou (aj po velkej). Proste treba eliminovat vsetky zdroje bakterii.
Okrem ineho som zmenila aj stravu, menej zdrojov sachsridov viac zeleniny a ovocia vela voda, lebo cukry su zivnou podou pre bakterie a najma kandidozy.
Verim ze vam moj pribeh mozno pomoze v boji. A este jedna dolezita vec, vela pohybu na cerstfom vzduchu alebo aspon nejaky pohyb nemsierne pomaha pri nastartovani imunity :-)