Systémový lupus erythematosus (SLE)

Príspevok v téme: Systémový lupus erythematosus (SLE)
maťa

...pekný deň, zatiaľ nepoznám osobne človeka, ktorý trpí rovnakou chorobou ako ja (SLE) a tak mi napadlo, že možno na tejto stránke sa nájde niekto,kto má rovnaký osud ako ja a trápi sa s lupusom.

------------------------
Ahojte... tato tema ma uz vela prispevkov. Verim, ze sa v nom najde aj vela "dobrych rad".

Pomozte nam ich najst a oznacte ich pomocou nasej novej funkcie. Urcite ste si ju uz vsimli....

rudolf

Ahojte. Tak po dlhšej dobe som TU. Mal som veľa práce a dve služobky za sebou, ešte medzi tým nám zomrela mamka, takže veľmi ťažké a hektické obdobie. Len taká poznámočka- RNG a "damian" nežijú na Slovensku a postupy našich lekárov sa nemusia vždy zhodovať s možnosťami liečby vo svete resp. lekári používajú na liečbu ochorení LIEKY , ktoré však pri svojej dobrote majú aj VIACERÉ vedľajšie a nežiadúce účinky, však sú to chemické látky. Nikoho v tejto diskusii nediskriminujeme a nevyháňame len v tejto diskusii hľadáme optimálne riešenie liečby SLE aj v spojitosti na rehabilitáciu, rastlinné a iné preparáty. My ( pacienti) máme konkrétne skúsenosti s priebehom a výsledkami liečby SLE, takže si môžme poradiť navzájom. Každý príspevok je hodnotný , ale prosím všetkých aby v tejto diskusii chceli LEN poradiť a nie HODNOTIŤ postupy vysoko kvalifikovaných lekárov. Všetkých pozdravuje KAMILKA a želáme pekný deň :-))) P.S. "maťka" ozvi sa.

lesanka

RNG,
nezavádzaj, nikto Ťa nevyháňal, preto, že nemáš SLE. Ja som sa Ťa pýtala na konkrétne prípady, kedy Tvoje prípravky pomohli pri SLE. Nenapísal si. Takže pre mňa si hlavne obchodník, aj keď snáď s dobrými úmyslami.
Skúšam aj prírodné preparáty, ale nie bez rozmyslu a na základe doporučení na anonymnom fóre...

damian

RNG, aj na mna v mojich temach ludia kvakaju, ze som sarlatan a fanatik. Lenze ja tam nie som pre tychto kvakacov a provokaterov. Ja tam som pre inych - tych, co chcu VEDIET. A takych je tiez dost. Mozno su ticho a len citaju, ale SU TU.

RNG

Ja som sa snazil pomoct, ale bol som z tejto temy viacmenej vyhnany, lebo "som sam nie pacientom zo SLE", takze co mam do toho kecat....

damian

Neviem, aka je kvalita wobenzymu - rozbory som na nom zatial nerobil. Urcite je to, ze je velmi slabucky a clovek by musel zjest denne aj 30-40 tabliet, aby dosiahol pozadovany ucinok.

damian

Pokial viem, kvalitne, silne enzymy ako Pankreatin a Bromelain, ktore nie su drahe, ma RNG na -odkaz odstránený-

agatulen

Dik,ale kde vámi uvedené enzymy sehnat?Jde o to,aby se to příliš neprodražilo a na náš český trh a nebo slovenský toto zboží nikdo jestě nedováži!Neporadíte,Damiane??diky za vstricnost a event.info!

damian

Ta stranka je vyborna. Podotykam, ze, ako som uz viackrat spominal, ze wobenzym je 10 nasobne slabsi ako pozadovane enzymaticke pripravky. 10x silnejsie su UltraEnzymes, Megaenzyme Forte, Omnienzyme forte a tak.

agatulen

Ahojte, na Lupusinkách je také rubrika,věnovaná enzymoterapii u lupusu.Mám to zkonzultované s odborníkem na imunitu,který pracuje s enzymoterapií /nejdete tam i jeho názor/:
KUK:
www.lupusinky.estranky.cz

hezký den a hodně úsměvů přeje Agatulen :o)