Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

elesar

VIVIEN...pricinu teda poznas, hor sa do postupneho zlepsovania stavu :)))
brala si niekedy nejake AD, anxiolytika...jednoducho akekolvek lieky urcene proti depresiam???

Navy

Majo, tu máš zoznam, môžeš si vybrať. derealizacia.wgz.cz
Ja som vsadil na univerzálnosť chlorelly a spiruliny. Okrem DMSA beriem ešte alfa lipoickú kyselinu, gluthation, Yuccu, vit.C,E,B1,B6,horčík,vápnik, zinok, pijem veľa vody, z artézkeho vrtu, možno som niečo zabudol, a ešte si idem obzrieť toto www.vitalsupport.sk

majo..

Ahoj NAVY. Chcem sa ťa spýtať, že co uzivas na podporu cinnosti vylucovacich organov. Docital som sa, ze Svetlana ti pisala toto:
2. Ako druhe musite sa v lekarni informovat, ci existuju u nas preparaty (ja som mala kvapky), ktore podporuju cinnost vylucovacich organov - zlcnik, pecienka, oblicky, lymfaticke zlazy. Ak ano - kupte si ich. Ak nie mozem Vam ich objednat tu a poslat. Uz som to tak jednej pani robila. (BEZ NAROKU NA AKYKOLVEK ZAROBOK). Vdaka

vivien

elesar tak dakujem Ti moc:-)
Navy, takze bolo to asi takto: Mala som vztah, bola som az prilis zamilovana a prilis stastna. zrazu som si zacala navravat ze ma nema rad a zacala ziarlit. Len tak z nicoho nic, sama tomu doteraz nerozumiem, pritom som predsa vedela ze mi moje city naplno opatuje. Vtedy som aj zistila, ze moj chalan ma psych. poruchy, a ked chyti amok nevie sa ovladat ani na verejnosti a sprava sa ako zmyslov zbaveny. Cely nas vztah sa v tej chvili zrutil. Bola som v strasnom strese, stale som na to myslela, citila som sa v takom napati jak nikdy. V skole sa mi nedarilo, nezvladala som to tam, hoci predtym mi to slo vyborne. Zacala som sa chovat k ludom inak ako predtym, bola som hnusna , hoci som to nechcela. Zacalo to vtedy... a neskoncilo to doteraz. Hoci sa veci viac-menej vyriesili, to co sa nevyriesilo su moje depresie...