Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
VIVIEN...pricinu teda poznas, hor sa do postupneho zlepsovania stavu :)))
brala si niekedy nejake AD, anxiolytika...jednoducho akekolvek lieky urcene proti depresiam???
Vivien, pýtal som sa preto, lebo chcem zistiť, či Ti viem niečo užitočné poradiť.
Vivien, dokážeš mať aj svetlé chvíle?
Navy preco si sa pytal?
Majo, tu máš zoznam, môžeš si vybrať. derealizacia.wgz.cz
Ja som vsadil na univerzálnosť chlorelly a spiruliny. Okrem DMSA beriem ešte alfa lipoickú kyselinu, gluthation, Yuccu, vit.C,E,B1,B6,horčík,vápnik, zinok, pijem veľa vody, z artézkeho vrtu, možno som niečo zabudol, a ešte si idem obzrieť toto www.vitalsupport.sk
Ahoj NAVY. Chcem sa ťa spýtať, že co uzivas na podporu cinnosti vylucovacich organov. Docital som sa, ze Svetlana ti pisala toto:
2. Ako druhe musite sa v lekarni informovat, ci existuju u nas preparaty (ja som mala kvapky), ktore podporuju cinnost vylucovacich organov - zlcnik, pecienka, oblicky, lymfaticke zlazy. Ak ano - kupte si ich. Ak nie mozem Vam ich objednat tu a poslat. Uz som to tak jednej pani robila. (BEZ NAROKU NA AKYKOLVEK ZAROBOK). Vdaka
elesar tak dakujem Ti moc:-)
Navy, takze bolo to asi takto: Mala som vztah, bola som az prilis zamilovana a prilis stastna. zrazu som si zacala navravat ze ma nema rad a zacala ziarlit. Len tak z nicoho nic, sama tomu doteraz nerozumiem, pritom som predsa vedela ze mi moje city naplno opatuje. Vtedy som aj zistila, ze moj chalan ma psych. poruchy, a ked chyti amok nevie sa ovladat ani na verejnosti a sprava sa ako zmyslov zbaveny. Cely nas vztah sa v tej chvili zrutil. Bola som v strasnom strese, stale som na to myslela, citila som sa v takom napati jak nikdy. V skole sa mi nedarilo, nezvladala som to tam, hoci predtym mi to slo vyborne. Zacala som sa chovat k ludom inak ako predtym, bola som hnusna , hoci som to nechcela. Zacalo to vtedy... a neskoncilo to doteraz. Hoci sa veci viac-menej vyriesili, to co sa nevyriesilo su moje depresie...
Vivien, porozprávaj, čo spustilo Tvoj problém.
Mariaj, najlepšie, čo som na internete našiel, vzhľadom na cenu, kvalitu a koncentráciu, bolo toto:
EPA-DHA mozog:
www.vitalsupport.sk
www.e3slovakia.sk
FACE čo je s tebou? Kde si? Ako sa máš?