Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

sunnie

elesar, myslela som SJW (to je ten lubovnik bodkovany ak som to spravne pochopila) nie vitaminy. 5htp neviem co je. objednavas to od RNG ci odkial ked to nedostat v lekarni? asi by sa nemal SJW kombinovat s chemickymi AD ze? urcite ste to uz pisali len to neviem najst.

Sunnrisse

Navy,velmi pekne dakujem za ten link,mala som tazke obdobie,ale rozhodla som sa,ze znova zabojujem,verim,ze rady na tej stranke mi pomozu,viem,ze je to vsak na mne ako sa budem snazit a co pre to urobim,aby som sa citila dobre a ja sa budem snazit a budem trpezliva,aby som mohla napredovat.takze este raz dakujem za inspiraciu :)

elesar

LILIHRA... tak po prve...ked pisem, tak pisem o tom, co pomohlo mne. nikdy v zivote si nedovolim tvrdit, ze to urcite pomoze aj inym. ale co ak? treba vyskusat, ublizit to nemoze.
...po druhe, ak ma clovek ist do niecoho zaujaty s tym, ze "urcite mi to nepomoze", tak je to mrhanie energiou, lebo takto si vlastne koledujeme o to, aby nam to naozaj nepomohlo. to je o pozitivnom mysleni, ktore sa niekedy javi velmi tazke az nemozne, pre ludi s depresiou je vsak velmi potrebne (podla mojho nazoru).

Navy

Elesar, veľmi pekne ďakujem, a som presvedčený o tom, že aj pre Teba tá cesta existuje, a že Ty ju objavíš!!