Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

lilihra

elesar, pochybujem, ze ta kniha moze pomoct cloveku, ktory ma take myslienky, ze zruinoval krajiny tretieho sveta, ze nikdy nezomrie a je to trest za to, co urobil a ze svet prestal existovat.

elesar

SUNNIE... podla toho, co mas na mysli...vitaminy, mineraly dostanes aj v lekarni, SJW a 5-htp nie.
...kombibnovat sa mozu, ak vsak beries nejake AD treba byt opatrna...tam treba vediet, o ake AD ide, aby sa pripadne predislo serotoninovemu syndromu ("predavkovanie serotoninom").

cat

Navy: co sa tyka tej efektivity mozgoveho procesu v zatazovych situaciach, rada by som sa tomu priucila :) chcem na sebe pracovat, co najefektivnejsie:)

sunnie

ahojte, tie prirodne AD sa daju kupit aj normalne v lekarni? daju sa kombinovat aj s inymi liekmi (myslim napr. antibiotika, lieky na alergiu a pod.)? mate fakt pocit ze vam zaberaju lepsie ako ked ste brali chemicke AD?
navy, ty teraz nic neberies a len detoxikujes? ako sa citis?
ja som momentalne na tom dost biedne, nielenze mam PP a depky, ale este som do toho aj riadne ochorela, beirem antibiotika a zaludok mam uplne vyradeny. mam pocit ze som z tych vsetkych liekov priotravena, tak detoxikacia by sa aj mne zisla :(

elesar

NAVI...vdaka, skusim si to teda objednat, ved vyskusat treba vsetko :)))
ako pokracuje detoxikacia??? derealizacia sa straca???

Navy

Elesar, tá metóda dokáže zbaviť každého depresie. Nehovorím, že zbaví človeka situácie, ktorá ho do depresie tlačí, tým mám na mysli fyzično, ale to sa dá zas vyriešiť detoxikáciou. Ja používam obe metódy, a viem, že nič účinnejšie nie je. Táto metóda www.deprese-lecba.cz, ťa naučí, nemať žiadne depresie, a detoxikácia ti zas spôsobí, že sa budeš cítiť dobre.

Navy

Vivien aj ostatní. Ak vám nepomôže zvládnutie tejto techniky www.deprese-lecba.cz, tak ako účinnú metódu na zvládnutie depresie vidím už len detoxikáciu organizmu. Najlepšie je ale použiť obe metódy.