Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
RNG, pre mňa si učiteľ, ale musím sa priznať, že sa mi učí dosť ťažko. Zásluhou ortuti mám mizernú pamäť a schopnosť učiť sa, ale verím, že sa to bude stále zlepšovať. Teraz ma zaujíma hlavne toto: Beriem vápnik www.isternet.sk, Horčík 250mg- fosforečnan vápenatý, oxid horečnatý, stearan horečnatý, oxid kremíka,kroskarameloza,kyselina stearová,mikrokričtalická celulóza. S čím by mal byť naviazaný horčík, zinok a vápnik, aby to bolo efektívne?
Luba, ale hlavne by si mala doplňovať to, čo Ti radí RNG. Bez toho sa únavy nezbavíš.
RNG. Myslel som si, že keď je toto od renomovanej firmy Swanson, tak že to je OK
-odkaz odstránený-
elesar, odkedy je zrychlene myslenie a tok myslienok priznakom depresie? To sa priraduje skor k manii, to su tie manioformne priznaky :-))) pri depresii sa zvysuje psychomotoricke tempo len pri vyraznej uzkosti, ktora vsak zase pri serotoninovam syndrome nie je typicka...
Už nekojím tak skúsim tie lieky...Malá už má 16 -násť mesiacov , ďakujem za radu.....ak zaberú tie lieky aj proti unave bude dobre....
navi, zialbohu v tych odporucanych mineraloch nie je ziadny kompletny a v dostatocnych davkach. Tie co maju vela vapnika a horcika a su povacsine mlete kamene(karbonaty a oxidy, vcitane mleteho koralu=kamena, nerozpustneho vo vode takze sa velmi malo absorbujuceho), nemaju nic ine, tie co maju stopove,, nemaju zase horcik a vapnik. A ziadne nemaju potrebne vitaminy D a K.
Z produktov firmy Swansom odporucam hlavne Bone Essentials, ktore zatial neponukaju, zialbohu.
Luba, inak neviem, či môžu brať SJW kojace matky. Skús to s tým, čo Ti radí RNG. Na tvorbu serotonínu ( proti depresii), sú dobré napr. banány,hydina, najmä moriak, mlieko, atď.
navy, dakujem :)
Beriem , tá moja strava neni až tak oki , ale ovocie aj zelenina v dostadku , skúšala som aj detof formou kapsul a nič , šport ma vráti do normálu na cca 1 mesiac.....ale vadia mi moje citove nálady , plač alebo zlosť....ide to mimo mna.......
No, vidím, že to hodilo úplne inú stránku, takže ešte raz: heylottka.blog.cz