Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

RNG

palma, na forme nezalezi, na kvantite ale ano
10 gramov lososoveho oleja napr mozes dostat zjedenim 60-80 gramov lososa.
Bohaty zdroj je tiez napr trescia pecen.

RNG

Palma, ako dieta som dostaval lyzicu rybacieho oleja.Lyzica ma obsah asi 10 gramov. Takze jedna gramova kapsula zrejme nestaci....

palma111

Ahojte, takto na jesen a zimu ma opat prepadli neprijemne nalady, takze som uz skutocne potrebovala nejaku pomoc.Zadovazila som si SJW a mam pocit,ze zabera,chcem sa spytat tych co to brali aky je ucinok, lebo mam ten pocit, ze uz v priebehu hodinky som to pocitila a ci je potrebne brat stale alebo len pri neprijemnych pocitoch. 5htp mam tiez pre istotu ak by nieco alebo keby sa mi zle spalo, mozu sa kombinovat? No a zadovazila som si aj cisty rybi olej kovli omega 3, staci jednu kapsulu denne? ma to ucinok aj dlhodoby, ze sa mi nalady casom stabilizuju co potom vysadit, ci brat dalej??? Dakujem vam za rady...

miska2008

Ste veľmi citlivý ľudia.Niekto tu žiada pomoc a vy si tu vypisuje sprostosti.To by vam mali zatrhnuť.Toto je forum pre chorých.Ak vas nič nebolí tak chodte na pokec a ak raz chorí budete a dáte tému a iní si tu popri vašej bolesti budú písať sprostosti som zvedavá ako sa budete potom cítiť.

awooj-pozoerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraj sa sem!!§

awojik moja sestra nieco podobne....skus chodit do stacionaru-to je pre vstetkych s depresiou.....je to v petrzalke

RNG

navi, nemyslim, ze budem osobne diskutovat z Ivanou, kedze si mysli, ze po 4 rokoch zaoberania sa so svojimi osobnymi problemami ma vedomosti superiorne nad moje lekarske zdroje. Neviem s akymi kapacitami sa moze osobne stykat, ja si netrufam povedat, ze sa stykam osobne so zdrojmi mojich informacii(doktorov Robert J Rowen,J.A. Mc Dougall, Julian Whittaker, Johnatan V. Wright, skupina okolo Health Science Institute a hromada inych, ktorych publikacie si predplacam.Ti su roztrqateni po celom svete a osobny styk s nimi neprichadza vobec do uvahy.
Nuz a mam aj skromne vlastne skusenosti, na sebe, mojej rodine, znamych a prostrednictvom svojich obchodov aj mnohych neznamych.A tie su dlhorocne a jedna sa o stovky ludi.
Som ochotny pomoct a poradit, ale nanucovat sa nebudem a definitivne vyzadujem aspon urcity odstup.
Myslim ze si ho zasluzim, ked nie v tomto poli, tak v inych, kde som bol v zivote uspesny.