Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

Navy

Keby si nenapísal, tak si žiadne chyby nevšimnem. Už som si zvykol,na Tvoje preklepy. Na tú B13 som ich upovedomil už ráno, tak som zvedavý, či vôbec odpovedia.
Rng, pozri sa prosím Ťa, čo všetko už Ivana skúsila, pre svoje zdravie urobiť. Je toho fakt dosť. blog.depersonalizace.info

RNG

ako obvykle na tieto silne reklamovane:
Privela zloziek, primalo obsahu na ucinok. A hrube chyby ako ten byvaly vitamin B-13, oroticka kyselina, ktory tu mylne nazyvaju alfa lipoicka kyselina.
Voitaminy su latrky, ktore su potrebne pre chod tela, ale tyelo si ich nevie vyrobit.Oroticku kyselinu si telo vie vyrobit(aj alfa lipoicku, co nie je ale ziadny B-13...)

RNG

Pozri na tento:
-odkaz odstránený-
Ak este ked k tomu pridas 1 gram spiruliny(na DNA v kostiach)tak mas viacmenej kompletnu zasobaren materialov na kosti.

RNG

navi, vajecne skrupiny nemaju dost horcika ani boru.Forma vazby je mikrokrystalocke uhlicitany(carbonates).
Ako decku mi mama robila z vajecnych skrupin a citronovej stavy doplnok.Tak ale dosiahla formu citratu, nie uhlicitanu a ta bola absorbovatelnejsia. Ale horcik bor stroncium tam nie je.
100 jednotiek D-3 je tiez malo.
Dnes odporucaju rozni lekari od 1000 do 2000 denne, tj podstatne viac, nez stare odporucene denne davky z roku 1948, ktore sa doteraz pouzivaju, napriek novym vyskumom, ktore dokazuju ine potrebne davky.

Navy

RNG, ten vápnik čo beriem nezobrazilo, ale tu je výcuc:
Calcium s vitamínom D je ideálny prípravok na doplnenie dennej potreby vápnika a vitamínu D3.

Jedna kapsula obsahuje : 250mg vápnika, 60mg želatiny, 2,5µg (100m.j.) vitamínu D3 a mikroelementy v stopových množstvách. Neobsahuje cukor.

Predáva sa v balení po 30 alebo 60 želatínových kapsúl.

Odporúčané dávkovanie : 2-3 krát denne 1 kapsulu zapiť tekutinou.

Calcium s vitamínom D sa od bežných prípravkov s obsahom vápnika výrazne odlišuje tým, že sa nejedná o chemicky pripravenú vápenatú soľ, ale ide o prírodný produkt pripravený z vaječných šktupín konzumných slepačích vajec, ktoré sú bohatým zdrojom prírodného vápnika, biogénnych minerálií a mikroelementov (Zn, Mn, Li, Se, Cu) v prirozdených biologických väzbách obsahujúci navyše i iné biologicky účinné látky, čo zabezpečuje dobrú využiteľnosť hlavnej zložky produktu - vápnika. Množstvo vápnika v 1 kapsule navyše s prídavkom vitamínu D3 v doporučenom dávkovaní je optimálne na doplnenie jeho dennej potreby.

RNG

Navi, Swanson, NBTY a jeho maloobchodne siete(Holland and barrett, Puritans pride, GNC...)su dobre znacky ale napr NBTY ma vyse 22 tisic vyrobkov, a ja by som z nich snad vybral 500 dokopy, ostatne su alebo slabe alebo pridrahe na obsahy alebo obsahy nie su velmi ucinne(klinicky)

RNG

dobre vazby mineralov su citraty, maleaty, glycinaty, proteinove chelaty, laktaty,askorbaty. Tj na velke organicke molekuly ale len take, s ktorymi zostanu vodorozpustne.
Ako som povedal fosforecnan vapenaty je ako je vapnik viazany v kostiach a zuboch(apatit) ale ta forma je nerozpustna vo vode, tj sa nemoze dobre absorbovat. To iste plati na oxidy.
Oxid krmika je kamen-kremen.A kde su vitaminy, bor, stroncium draslik....