Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
pred rokom jeden psychológ radil ľuďom z depresiou aby si kupovali olomoucké syrečky, že vraj majú v sebe látky, ktoré obsahujú antidepresíva, ale syrečky to majú v prírodnej forme-sama som to vyskúšala a myslím, že pomohlo.
belli9, ja experimentujem aj za Teba, pretože už nemám čo stratiť.
lilihra tiež dlhodobo trpím depresiami prvý raz som bol hospitalizovaný ako 21-ročný, potom som osem rokov fungoval normálne, úspešne som podnikal, tiež mám podobné IQ ako ty. Potom som dva roky prežil liečením po nemocniciach. Z najhoršieho som sa dostal, samozrejme pomocou liekou a pomocou psychologičky, ktorá mi však pomohla "len" prijať fakt, že som chorý. Dnes mám 39 rokov. Posledných 9 rokov je môj život limitovaný depresiou. Napriek tomu som šťastný. Možno však len preto, že moja choroba je sice chronická, ale má relatívne prijateľný priebeh. Ty píšeš, že normálne funguješ 3-4 mesiace v roku. Ja fungujem asi takto: 3-6 týždňou žijem ako normálny človek, chodím do práce, (len vďaka tomu, že pracujem vo firme môjho priateľa, ktorý môj status toleruje), kde podávam výkon ako ostatný pracovníci, doma renovujem dom a vytváram v ňom pekný dezign. No a potom som 10-14 dní chorý, tak ako momentálne teraz. Našťastie môj problém je len v tom, že som nesmierne unavený, ťažko sa sústredím, slabá pamäť atď. no proste depka. Píšem na šťastie preto, lebo poznám oveľa oršie prejavy depresie, ako úzkosť atď. až suicida. Šťastný som asi aj preto, že medzi tým všetkým som si stihol založiť rodinu a dnes mám dve už dosť veľké deti a celá rodina môj stav akceptuje spolu somnou. Určite preto, že v tom mojom sťaženom živote je predsa viac toho času, kedy som k niečomu "použiteľný". Túto debatu na tomto portáli občas sledujem. Hľadal som človeka, ktorý má priebeh choroby podobný. Rád by som môj status nejako vylepšil. Zatiaľ sa mi to nepodarilo. Možno i preto, že nechcem moc experimentovať, aby som si ešte nepohoršil. Ak chceš odpíš. Tento nik je aj na pokec. Čaute priatelia.
Nezdá sa vám podozrivé, že zubári musia mať v odtoku sitko ta zachytávanie vypľutého amalgámu, ktorý sa potom špecialne odpadovo spracováva, z dôvodu, aby neznečisťoval životné prostredie, a to že ho máme v papuli je v poriadku? Ľudské telo nie je životné prostredie?
Zaujímavé cenové rozdiely: www.vitalita.cz . Také isté množstvo s rovnakou gramážou má RNG za 70 SK.
RNG, prečo tu uvádzajú, že spirulina je sladkovodná riasa? zdrava-vyziva.doktorka.cz
RNG. Takže aby Štúdia Dr. Klinghardta, zo stránky chlorelly nevyznela ako čistá reklama na "jedinú možnú voľbu" chlorelly, tak som doplnil aj Tvoj príspevok z porovnania chlorelly so spirulinou, a opravil som riasu za koriander. derealizacia.wgz.cz
Máš pravdu Navy, ale tie záchvaty môžu sa vyvolať ak pacient užíva určité látky, lieky ako napr. chlorpromazín, tioridazín. V tejto kombinácii s pupalkou sa môžu vyskytnúť záchvaty. Dokonca ani ľubovník by sa nemal kombinovať s antidepresívami. Kombinácie sú dobré a zlé, dobré vedú k vyliečeniu, zlé ku chorobe.
navy na margo toho clanku na chlorellu, je zle prelozeny.
Cilantro je petrzlenovita tastlina, ktorej semena pozname ako koreninu koriander.
Zeleny vrsok vyzera ako zeleny petrzlen, len ma uplne inu chut, na ktoru si treba zvyknut.
Je to podla mojich informacii najsilnejsi chelator(tj odmorovac hlavne tazkych kovov) a ma vyhodu-da sa pestovat doma v kvetinaci.
Inac som o nom uz pisal aj dokonca som napisal recept na pomazanku(pesto) z cilantra, kokosoveho a olivoveho oleja, cesnaku a piniovych orieskov a tekvicovych jadierok.
Jeden cas som rozmyslal, ci by som nedrzal v obchodoch aj semena, ale konatel ma vtedy od toho odhovoril....