Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depresia

Príspevok v téme: Depresia
layla

Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.

Súvisiaci obsah

damian

Ten amalgam je VELMI nebezpecny. Momentalne mam istu pani, ktora viac ako 13 rokov trpi epilepsiami (niekolkymi denne). Po vyzivovej liecbe sa jej stav velmi zlepsil, znizila niektore lieky a jeden uplne vylucile. Je na nepoznanie, ma energiu, zachvaty su viac ovladatelnejsie a tak. Avsak, ma v zuboch 8 velkych plomb a, co je zle, par ma na hornych stolickach. Jej zubarka ju odhovara od vymeny za biele ci keramicke.

damian

Elesar, Omega3 (ale aj Omega6) sa skor pouzivaju pri bipolarnych stavoch (po starom maniodepresia), hl;avne pri manii. Nie az tak pri depresiach. Na tie su skor magnesium (nie obycajny magnesium!), St John's Wort a ine.

face of agony

Teraz beriem stovku. Ale povedal, ze by som mala vyskusat zvysit davku, aby som vedela, ci sa nieco zmeni. Lenze ja k tomu beriem este aj ten Tiapridal. A este mi chcel dat nejake na ustalenie, lebo mne strasne skace nalada.

ooo

Tak sa na seba nehnevaj a buď rada, že ti niečo zabralo... čo ja by som dala za to, keby aj mne zabrali...200 mg? No ja budem minimálne tri týždne brať tú stovku a uvidíme... Ty berieš tiež stále 100mg?

face of agony

Moj doktor povedal, ze vacsine ludi zabera davka az 200 mg. Naozaj mi sadli, vraj su to regeneracne lieky (ale bohuzial stale len LIEKY). Ale zato dost na sebe aj pracujem, lenze bez nich by mi to islo ovela tazsie. Skoda, ze som taka slaba a musim ich brat. Je mi to luto a som za to na seba nahnevana, ale bez nich to jednoducho zatial nejde.

ooo

Face tak tebe tie lieky super zabrali... Ja beriem ešte len tri dni 100mg, ale sa mi zdá, že veľmi žiadna zmena...

face of agony

Ahojte, tak ako sa vam dari? Mne je celkom dobre na "praskoch". Len, viem, ze sa nemozem spoliehat iba na to. Musim bojovat sama za seba. Pre seba. Zatial som nemala epizodu tazsej depky, co som rada, lebo teraz to potrebujem. Som viac aktivna a tieto tabletky ma vobec neotupuju. Jedine co mi vadi, ze jem viac ako predtym. Robili mi zasa testy s machulami. Este neviem vysledok, ale som strasne zvedava, ci sa nieco zmenilo. Dnes som mala prisernu nocnu moru. Uz cele roky sa mi take hrozostrasne nesnivalo. Bola som z toho vydesena, myslela som, ze to je skutocnost. Bolo to strasne:(

elesar

na margo omega3 a dlzky uzivania. ja som uzival 9 a viac gramov denne po dobu zhruba 3 mesiacov. vysledok??? myslim, ze ziadny badatelny.
...to vsak neznamena, ze ak nepomohlo mne, nepomomoze nikomu. je viacero znamych pripadov, kedy sa ludia dostali z depresii prave branim omega3. okrem toho su omega3 potrebne pre kopec dejov v tele, takze hoci ich ADefekt sa na mne neprejavil, jednoznacne odporucam vyskusat.

s33

ahoj layla
ja tiez trpim depresiami a to tiez stranymi a nechem brat ziadne tabletky!!!
ked chces tak mozme popisat na tuto temu mne je 21 som chalan moje icq 287 637 060