Caute vsetci!Rozhodla som sa zalozit tuto temu pretoze ma uz dlhsi cas zoziera prave depresia..ja sa proste neviem z nicoho tesit:(mam len 16 rokov ale velmi sa trapim,hocico ma dokaze rozhodit,nikdy nie som stastna a mala som uz aj take myslienky na samovrazdu:(prosim kto ma podobne problemy nech mi napise alebo poradi co s tym mam robit,ku psychologicke som chodila ale nepomohla mi a lieky brat nchcem.
Depresia
navy,clanok je fajn ale cast o koloidnom striebre je pochybna.
Ako fyzik, inzinier a zaroven dlhorocny vyrobca striebornej koloidnej vody aj zariadeni na jej vyrobu mozem s istotou tvrdit, ze tam pripojena cast na koloidne striebro je plna bludov.
Pravy koloid su ciastocky pod 5 nanometrov velkosti(to si mozes vyhladat ako definiciu pravych koloidov), iony striebra, ktore mozes vodivostou merat(neutralne ciastocky neprispievaju k vodivosti)su zhruba velkosti 1/4 nanometru.
Laser vydava monochromatickesvetlo(jedna frekvencia) vlnovej dlzky medzi 600 az 700 nanometrov, tj ak vidis luc v striebornej vode, tak je odrazajuci sa od ciastociek vacsich, nez je polovica vlnovej dlzky toho svetla, tj ciastociek nad 300 nanometrov= hrubych kuskov striebra, nie praveho jemneho koloidu ci ionickeho roztoku, ktory je najaktivnejsia forma striebra.
Hrube kusky striebra v roztoku su tazke a velmi malo ucinne, cim jemnejsie tym vacsi ucinny povrch a iony su 17 000 krat tak ucinne, ako neutralne strieborne atomy.
Takze autor propaguje lacny a zamorujuci roztok= vela striebra, malo ucinku.Naozaj ucinne su tam len iony.
....
Stieborna voda sa deaktivuje(iony sa rekombinuju a neutralizuju ) na tych hrubych ciastockach, preto vodivost=pocet ionov prudko casom klesa.
.....
V moje koloidnej striebornej vode produkovanej maloprevadzkovo(20 litrov naraz) v Lucenci merac koncentracie mera okolo 6.5 ppm(automaticka vyroba) a laserovy luc prakticky vobec nevidno. Voda ma silne kovovu chut.
A aj po roku skladovania neklesne jej meranie pod 6 ppm, to vcitane priehladnej bielej flase a vystavene na slnecne svetlo!!!
Samozrejme vyroba trva podstatne dlhsie, lebo na jemne ciastocky treba velmi nizke prudy.
A treba na to velmi intenzivne miesanie vody,, inac sa vytvoria vodive mostiky a zacne hruba erozia elektrod, ktora da do roztoku hrube ciastocky striebra.
A zacinat s velmi cistou vodou,deionizovanou, nielen destilovanou.
V Lucenci je nainstalovana stvorstupnova cisticka vody s deionizatorom produkujuca vodu hlboko pod 0,5 ppm, tj ovela cistejsiu, ako ultradestilovana.Na vonkajsie zdroje ako lekarne sa neda rozhodne spoliehat, tie produkuju destilovanu vodu pre potreby farmacie, nie na pouzitie ako deionizovanu.
Napriek vsetkemu su aj take kalne vody ucinne, lebo argyria, co vlastne nie je ani choroba ale len zafarbenie pleti vylucujucim sa striebrom moze nastat az pri vysokych davkach pouziteho striebra, minimum 500 mg podla udajov z literatury z minulosti. A tolko nie je lahko dostat aj z tych "kalnych vod", pokial nie su prilis "farebne".
V sucasnej literature je na tuto temu len "bububu" na odstrasenie verejnosti aj lekarov od tejto lacnej a ucinnej antimikrobialnej latky.
Nie zbytočne sa hovorí"v zdravom tele zdraví duch". Ak je telo zdravé, duch(duša), nemá pre čo blbnúť. Len keď sa nejaká porucha v tele vyskytne, tak môže "tlačiť" aj na mozgové funkcie. Psychiatia sa síce snaží tieto mozgové poruchy symtomaticky liečiť, ale to je podľa mňa málo. To je ako keď natriete hrdzavý plech farbou. Musíte ho stále zatierať, pretože bez toho by hrdza za chvíľu prerazila. A zatretý hrdzavý plech nie je taký pekný, ako čistý plech. Zdravý ľudský organizmus je ako nerezová oceľ. Chcelo by to spraviť takú úpravu plechu, aby nehrdzavel. Napríklad také pozinkovanie. Takže vráťme sa k psychiatrii. Nemalo by sa začať od konca, ale od začiatku. Malo by sa zisťovať, aká fyzická príčina spôsobuje blbnutie mozgu, a tú dať do poriadku. A prípady, ktoré vyrieši psychológ? To sú len, ako hovorí Aleš Klíma, emocionálne rovnice. To už je zase úplne iná kategória.
RNG. Možno Ťa táto sránka zaujme. Nie je to reklamná stránka, ale skôr prieskumná.
zdravi.craftcom.net
leleka ďakujem ti za vyčerpávajúcu odpoveď, ale ešte prosím ťa, čo si myslíš o mojom probléme, pretože sa mi zdá podobný so susedou. Mám abnormálnu svetloplachosť ( aj glaukóm) a tým stále musím zvierať oči a niekedy cítim aj jemné zášklby, hlavne okolo úst. Chodiť vonku, hlavne keď je slnečno a veterno je pre mňa hrozné. Užívala som aj mmagnéB6. Mám ísť na MR, či to niečo ukáže neviem. Inak o tom botoxe, to tej mojej susede povedal lekár, že jej môžu ochrnúť viečka. Ale chudera, dosť tým trpí, ľudia si to na nej všímajú, je to inak vzdelaná osoba. Ale prosím ťa skús ešte mne niečo poradiť. Snáď nám to v tejto téme prepáčia.
oli, moze to byt rozneho povodu, bez vysledkov lekarskych vysetreni sa neodvazim urcit pricinu. Je mozne, ze je to porucha prevodu nervoveho vzruchu na nervovosvalovej platnicke. Tak sa moze podat botulotoxin, ale je to riskantny zakrok. Ak sa urobi dobre, ma to niekolko mesiacov trvajuci ucinok, ak sa urobi zle, moze ochrnut (docasne) aj polovia tvare (zavisi od miesta vpichu). Osobne poznam jednu pacientku s podobnym problemom, ktorej pichli botulotoxin nespravne (musi sa to pichnut naozaj velmi zrucne, ale aj majster terar sa niekedy utne) a mala ovisnuty kutik oka asi polroka, potom sa to zregenerovalo, ale obnovil sa aj povodny problem. Ten Rivotril, ktory jej podali, robieva starym ludom presne tie problemy, ktore si popisala. Ja si myslim, ze vy dve mate uplne rozdielne diagnozy, aj ked sa ti mozno zdaju priznaky podobne. U tvojej susedy ide asi o neurologicky problem, existuje liek, ktory by sa mohol vyskusat, problem je v tom, ze bez celkoveho posudenia vysledkov ti ho nemozem konkretne odporucat z etickych dovodov. V kazdom pripade nic nepokazi, ak bude uzivat dostatocne davky mineralov, najma magnezia, pripadne draslika dobra by mohla byt Milgamma N v kapsuliach (cela sa plati, mal by byt recept, ale nie je tam nic, co by mohlo uskodit, niekde ju zvyknu normalne v lekarni predat). Je to liek na baze skupiny vitaminov B, ale s lepsim prestupom do nervovych vlakien. Namieste jej aj otazka, ci nahodou niekedy v minulosti suseda neuzivala istu skupinu neuroleptik (su to lieky na liecenie psychickych poruch), ktore mozu po dlhodobom uzivani sposobit podobne priznaky. krutenie ocami sa moze kombinovat s vyplazovanim jazyka, mrkanim, roznymi grimasami, ktore sa nedaju volou ovladnut, ale pocas spanku mozu vymiznut a opat sa zjavia v bdelom stave.
leleka nevedela by si aj ty mi poradiť s problémom, ktorý som nižšie opísala,zdá sa že máš odborné znalosti z medicíny. Ďakujem
RNG aj tebe ďakujem.
Neviem, kde si zobral, ze beriem do uvahy, ci sa to vyraba v europe, alebo v USA? Nad tym som sa absolutne nezamyslala a uz vobec nie nad "patentom na rozum"...
Inac spat ku kvalite:
Na lieky sa sice robi hromada roznych testov ale kriterium na pouzivanie je viac dobrych vlastnosti ako skodlivych.
Tj skodlive vlastnosti su viacmenej automaticky pripustane a tolerovane.
Na potraviny je ale kriterioum ovela prisnejsie a to iste je aj na potravinove doplnky. U tych sa ZIADNE ZLE UCINKY NEDOVOLUJU. ESTE RAZ, ZIADNE ZLE UCINKY.
A to je kriterium ovela prisnejsie a preto su aj skusky mimoriadne prisne a akekolvek porusenie tohoto znamena obrovske tresty, dokonca znicenie firiem, co sa toho dopustili.
Preto sa vyrobcovia doplnkov zorganizovali(NNFA), aby si mohli vymienat najnovsie poznatky, mat k dispozicii desiatky nezavislych laboratorii, teda niele svoju vlastnu kontrolu kvality ale to najlepsie, co v tomto smere existuje.
Obdoba toho v Europe neexistuje....
oli, ja nie som jasnovidec, ale ak je to spojene skratami v mozgu a nervoch, moze to byt sposobene poranenim nervov a neuronov virusami.
Opravenie tychto poruch vyzaduje materialy, hlavne v nasej strave chybajuce EPA a DHA, preto kazdemu s bolestami a nervovymi problemami radim standardne antiviralne prostriedky a rybacie oleje.
Pripadne aj mineraly, lebo tie mozu byt pricinou roznych krcov v tele(tetania)
Navy, prepáč zmýlila som si tému, asi preto že som tu videla rady RNG, no snáď mi RNG odpovie aj tu, nebudem to už prepisovať.
Ďakujem za pochopenie.