Som zufala neviem ako schudnut,hovori sa jest 5 krat denne ale nikde nehovoria ze co jest 5 krat denne.co na ranajky,desiatu,obed,olovrant a na veceru.ja uz neviem,urcite sa tu najde dobra dusa ktora mi tu aj bez ironickych poznamok pomoze
je mi hrozne do placu koli postave,pomozte mi
meriam 169 vazim 65. kazdy hovori ze je to v norme, ale mne sa to nepaci. mam maly zadok siroke boky a brusisko.... skusila som hladovku nie na dlho nevidrzala som... tabletky diety atd. nemam pevnu volu. cvicit nemam cas lebo som strasne bussy praca, domacnost atd. i napriek tomu ziadny vysledok. teraz momentalne pijem caje z radu figura no uvidime...
vyska 163 vaha 70kg
dakujem za povzbudenie
ZONULA:ty si tym jedalnickom schudla???skusim ho
Sandra,nepíšeš výšku,ani váhu.V príspevku,Pomôžete ako správne schudnúť som napísala čo som robila ja.A mám úspešne dolu 25 kíl bez jojo efektu,držím sa už 4-tý rok,a je mi super.Vieš,mnohé ženy,či dievčatá si myslia,že sú tučné,hoci majú takmer ideálnu hmotnosť a snažia sa o chudnutie a práve rôznymi nepochopiteľnými diétami si pokazia metabolizmus a často aj zdravie.V prvom rade si vypočítaj svoj BMI.Ak si v tej správnej hmotnosti a nie si so svojou postavou spokojná,stačí,ak vynecháš čipsy,oriešky,sladkosti a vrhneš sa do fitka.Za tri mesiace môže byť tvoja postava super.
Ahoj Sandra.Viem ako ti je,ja som si povedala dost,chcem schudnut.Dnes som bola cvicit,bolo super,a budem to dodrziavat.A kupila som si knihu 90 dni,a aj tu idem dodrziavat.Urcite koncom mesica budem o nieco lahsia,a to ma povzbudi pokracovat.Urcite si mlada,tak aj ty nieco pre seba sprav.A do placu nech ti nieje,ved su urcite aj tucnejsie,ako ty...Len maj silne sebavedomie,a zacni so sebou nieco robit. Drzim ti palce...Paaa
niekto na tomto fore raz napisal(inak dakujem neznamej)takyto jedalnicek,pacil sa mi,tak som si ho ulozila a tu je:
RADA: JEDZ VIAC KRAT DENNE V MENSICH PORCIACH, ASI 5-6 KRAT DO DNA. NIC NEOBMEDZUJ! VIEM O ZDRAVOM CHUDNUTI VELA, TU TI NAPISEM JEDALNY LISTOK: Ranajky: Po prebudeni pohar vody alebo zeleneho caju s citronom. Potom 1,5 celozrnneho rozka a vyber si medzi chudou sunkou a syrom, cottage cheese a ku tomu si daj polotucne mlieko. Alebo skus 50g musli s 300ml mlieka. Desiata:Vyber si: celozrnny rozok s cottage cheese a ovocie alebo musli tycinka a dve ovocia. Obed:Vyber si: chude kuracie, chude bravcove, rzba, tofu, a prilohy- zemiaky, ryza, a vela,vela zeleniny!!! Olovrant: jablko a zelenina aku mas rada a nizkotucnz jogurt Vecera: Kuracie maso, ryba zo zeleninou alebo zeleninove rizoto- podla obeda. 2Vecera: ovocny yogurt a ovocie. A samozrejme cvic. Staci aj 25 minut denne, to je jedno ako. Odporucam jogu, spevni ti postavu. A tiez vela spi a po 18:00 uz nejedz. Po tyzdni sa odvaz a uvidis ze jedno kilo budes mat zdravo dolu!A HLAVNE PAMATAJ- ZIADNE HLADOVANIE! JE TO NEBEZPECNE!!!
do placu?prosim ta,neblazni:)kolko vazis a aku mas vysku?len tak priblizne:)