Som zufala neviem ako schudnut,hovori sa jest 5 krat denne ale nikde nehovoria ze co jest 5 krat denne.co na ranajky,desiatu,obed,olovrant a na veceru.ja uz neviem,urcite sa tu najde dobra dusa ktora mi tu aj bez ironickych poznamok pomoze
je mi hrozne do placu koli postave,pomozte mi
Ja som si zmeral BMI a mam ho normalne aj ked si myslim ze som tlsty takze predtym si treba radsej zmerat BMI www.bmi.esvet.eu
Ahojky, ak ma niekto moznost z okolia Prievidze, tak navstivte hodiny Zumby, je tam fakt skvela baba - cvicitelka, a Zumba je skratka genialna, venujem sa je uz rok. Kto to raz skusi uz nezabudne a bude chciet prist znova.
cislo na Inku - cvicitelku je : 0907 536 024, ked budete chciet vediet viac staci jej zavolat, je zlatucka na vsetko v pohode odpovie.
love girl napis mi na icq ked tam budes.. moje cislo 289964566
ahojte prosim vas pomozte mi ako mam schudnut ja to velmi potrebujem mam cas chcem schudnut aspon do leta prosim pomozte mi!:(
ahoj zacni brat produkty herbalifekupila som si ich u takej super tetusky program stoji kolo 3tis je na 2mesiace no ja som s nim schudla po porode 20 kil a ziadne jojo efekt ani kilo som nepribrala navyse jem uplne vsetko aj 3 cokolady za dne mozem,..uz je tomu 10 meisacov a ani gram navyse som nenabrala
ivoska: no dnes sa idem na tu Zumbu pozriet, a nebudem sama, beriem dalsie 4 kamosky, co som ich tym "nakazila" tak som zvedava.
No ja som nasla slovensku stranku Zumby a volala som s tou holkou co to u nas precvicuje.ze vraj su na trhu nove DVD,ale len v Amerike a stare stiahli z trhu,takze u nas sa to zohnat neda.Ale ak viete kde to zozeniem napiste.som az z N.M.n.V,takze do BA chodit na treningy nemozem.
0902 311 567
nevesat hlavu,skutocne treba cvicit,aspon 4x v tyzdni a moj program vyzera takto:
rano:400ml vlaznej vody s citronojeden tmavy chlebik,dve vajicka--prazenica,alebo volske oka,kava
desiata:jogurt 3.5%
obed:hodne udusenej zeleniny,pekny kusok hydiny bez koze,upravene na olivovom oleji,alebo uvarene len vo vode s roznym koreninami,grilovane....
trosku prilohy,ale minimalne
olovrat:ovocie,trosku orechov--velmi potrebne,zdrave
vecera:zelenina,ryba,alebo sardinky,udenac,ale uz ziaden chleba
schudla som 3kg a este 3kg chcem dat dolu
ja to robim podla Glyx diete
skus zacat cvicit podla tohoto planu kulturistika.ronnie.cz je to uplne jednoduche a ked vydrzis 2 mesiace uvidis e to bude velka zmena netrap sa brutalnymi dietami len viac pi ( aspon 2 litre a den ) a trochu obmedz cokoladu ( netreba uplne lebo energia je potrebna) a uvidis ze to pojde cvicenie je zaklad :) vela stastia