Som zufala neviem ako schudnut,hovori sa jest 5 krat denne ale nikde nehovoria ze co jest 5 krat denne.co na ranajky,desiatu,obed,olovrant a na veceru.ja uz neviem,urcite sa tu najde dobra dusa ktora mi tu aj bez ironickych poznamok pomoze
je mi hrozne do placu koli postave,pomozte mi
dakujem za informaciu a nemas s tym nahodou nejaku skusenost alebo nepoznas niekoho kto schudol a za aku dobu?diky
psylium je cista vlaknina...ktora pomaha k cisteniu criev a pomaha pri zapchce anepravidelnom vyprzdnovani
pre valkyra ahoj zaujalo ma to indicke psilium chcem sa opytat kolko ti trvalo kym si schudla tych 20 kil a co to vlastne je diky
ahojte, aj ja chodim na zumbu /k Inke v Prievizi na severe/, je to fakt super, najlepsie cvicenie ake som zatial vyskusala. Chodim sama ale ak sa chce niekto pridat, budem rada. Dajte vediet na andreapd@post.sk
BABY SKKÚSTE TÚTO DIÉTU...Mne pomohla 1 týždeň 5 kg dole
ahoj ja mám cca 165-8 cm, ja fakt neviem:D a 54 kg ...kolise to 52 - 55 kg ...mam maly zadok, boky trosku, ale to sa mi paci:D...ale mam velke brucho...pomozete?:)
kazdy tu pise zarucene diety a podobne veci..., raz tu ale napisala nejaka baba (liberta)a jej velmi vdacim, lebo som krasne schudla. riadim sa podla nej: normalne sa stravujem cely den, nejem ale vyprazane jedla, obcas si dam aj sladkost, ale uz po 17tej hodine nic nejem, iba pijem vodu alebo nesladeny caj. vobec necvicim a schudla som za 3 mesiace 9kg a som velmi stastna, no pokracujem v tom stale. prve 2 tyzdne su najhorsie, ale potom som si zvykla a teraz je to pre mna samozrejmostou, ze uz nic vecer nezjem.
Ahoj Sandra.Ja presne viem ako sa citis.Mam 15 rokov vysku 174cm a vahu 83kg.Hrozne by som do leta chcela schudnut.Najviac tuku mam na bruchu je to ako velka pneumatika ktora mi hrozne lezie na nervy!jaa uz fakt neviem ako dalej nemam pevnu volu a ani len netusim ako sa mam stravovat.Boze poradte mi niekto....