je mi hrozne do placu koli postave,pomozte mi

frezia23

dakujem za informaciu a nemas s tym nahodou nejaku skusenost alebo nepoznas niekoho kto schudol a za aku dobu?diky

frezia23

pre valkyra ahoj zaujalo ma to indicke psilium chcem sa opytat kolko ti trvalo kym si schudla tych 20 kil a co to vlastne je diky

anka06

ahoj, ja som schudla za mesiav 4 kg pomocou Emulipsu, som na MD tak som sa do toho dala nemas zaujem,? su s tym vemi dobre skusenosi. je to bez jojo efektu a vedlajsich ucinkov

aja2

ahojte, aj ja chodim na zumbu /k Inke v Prievizi na severe/, je to fakt super, najlepsie cvicenie ake som zatial vyskusala. Chodim sama ale ak sa chce niekto pridat, budem rada. Dajte vediet na andreapd@post.sk

gulka478

ahoj ja mám cca 165-8 cm, ja fakt neviem:D a 54 kg ...kolise to 52 - 55 kg ...mam maly zadok, boky trosku, ale to sa mi paci:D...ale mam velke brucho...pomozete?:)

jest

kazdy tu pise zarucene diety a podobne veci..., raz tu ale napisala nejaka baba (liberta)a jej velmi vdacim, lebo som krasne schudla. riadim sa podla nej: normalne sa stravujem cely den, nejem ale vyprazane jedla, obcas si dam aj sladkost, ale uz po 17tej hodine nic nejem, iba pijem vodu alebo nesladeny caj. vobec necvicim a schudla som za 3 mesiace 9kg a som velmi stastna, no pokracujem v tom stale. prve 2 tyzdne su najhorsie, ale potom som si zvykla a teraz je to pre mna samozrejmostou, ze uz nic vecer nezjem.

adriana

Ahoj Sandra.Ja presne viem ako sa citis.Mam 15 rokov vysku 174cm a vahu 83kg.Hrozne by som do leta chcela schudnut.Najviac tuku mam na bruchu je to ako velka pneumatika ktora mi hrozne lezie na nervy!jaa uz fakt neviem ako dalej nemam pevnu volu a ani len netusim ako sa mam stravovat.Boze poradte mi niekto....

..lenushka..

bmi je uplna blbost a urcite by nemalo byt celosvetove meradlo..v mnohych pripadoch nezalezi na kilach ale na rozlozeni tuku v tele..a samozrejme aj na vahe kosti..moj nazor