Zdravim. Na zaklade mojho problemu (flaky ktore mi zostali po starych akne) mi lekarka predpisala Aknecolor. Davam si ho vzdy rano a po natreti si na tvari nenajdem jediny fliacik... je to super, ale ked si ho poobede zo skoly dam dole, objavia sa mi znova, niektori mi hovorili ze po zotreti mam horsiu tvar ako pred natretim. Neublizi alebo neovplyvni mi akne na tvari?
Aknecolor - ano ci nie?
gabi122:
uplne suhlasim presne to mi aknecolor sposobil dobre kryje ale nici plet ked sa pouziva dlhodobo nikdy by som ho uz na tvar nedala veru
ja pouzivam aknecolor tiez uz asi 3 mesiac. nie koli problemovej pleti, ale ze to dobre vyzera. davam pod neho niveu a nan puder. a nevysusuje ani nupchava nic. a to,ze je to este za cias nasich mam a babiek je len dobre lebo vtedy boli kvalitne veci.
Aknekolor sa NESMIE pouzivat dlhodobo - povie to kazdy dobry kozny lekar, mne sa po nom vytvorili hlboke vredovite akne, odvtedy len Bioderma aj na chrbat - super.
aknecolor mi susi vyrazky.je to urcene na vyrazky,tak urcite to neskodi..a neupcha ti pory pokial ho pouzijes len na vyrazku ako to je napisane v navode..nie je co riesit.
SAAA SPAAMäTAJTE AKNECOLOR JE UPLNEE NAJUZASTNEJSI PRODUK NA BOJ S AKNEE!!!
TAZE MLCTEEE!!TY KORYY SI MYSLIA OPAK!!
aknecolor upchááááva póóóry!!!!!!!
no ja aknecolor pouzivam asi pol roka a myslim ze mi to trosku zabralo len ta farba mi vadi ani svetly ani tmavy mi k pokozke nepasuju zo svetleeho vyzeram jak jedna mrtvola a tmavym na tvari to mam ako po solarku a ked sa mi niekto pozrie na krk tak to spolu nepasuje.. preto som aknecolor pouzivala s hydratacnym kremom na suchu plet lebo aknecolor velmi vysusuje. myslim ze ked aknecolor pouzijete s kremom tak bysa vam mala rozjasnit tvar a malo by to byt v pohode.. ale ked ho chcete pouzit na celu tvar tak len s kremom lebo inak by to mohlo plet poskodit mam kamosku ktora ma este horsiu tvar ako predtym a aknecolor pouzivala bez kremu tak pozor na to!
Ahoj zeny, pracujem v kozmetickom centre v prahe a ked Vam niektora kozna odporuci Aknecolor utekajte kade lahsie to je mast ktoru pouzivala este moja maminaked bola mlada! takze to hovori o urcitej zaostalosti nehovorim keby to bola dobra mast ale v ziadnom pripade nepouzivat na celu tvar... velmi vysusuje takze ked tak iba na jednotlive zapaly ale aj tak sa mu radsej vyhnite pretoze upchava pory a plet vyzera este horsie, nehovorim o vizualnom efekte a o dvoch hroznych odtienoch Aknecoloru. NIE