Zdravim. Na zaklade mojho problemu (flaky ktore mi zostali po starych akne) mi lekarka predpisala Aknecolor. Davam si ho vzdy rano a po natreti si na tvari nenajdem jediny fliacik... je to super, ale ked si ho poobede zo skoly dam dole, objavia sa mi znova, niektori mi hovorili ze po zotreti mam horsiu tvar ako pred natretim. Neublizi alebo neovplyvni mi akne na tvari?
Aknecolor - ano ci nie?
acnekolor je dobry humus. strasne vysusuje a narusa hydrolipidovy film na povrchu pleti. no a plet sa snazi ten fyziologicky mastny film nahradit a v mazovych zliazkach zacne vo vacssej miere produkovat maz a ten nasledne upchava pory ...a bludny kruh je uzavrety. a k tomu sa stava plet supinatou nasledkom nasilneho vysusovania.
Ahojte. Ja nemám problém s vyrážkami. Mám len také občas... inak normálnu pleť, ale aknecolor používam na suchú pleť. Nedám si pred použitém žiaden krém, lebo mám pocit, že mám potom mastnú pleť aj keď si to poriadne rozotriem.
Aknecolor odporúčam, je liečivý.
Mne aknekolor a podobne vysusovacie srandicky znicili plet,strasne ju vysusovali,co prispelo k tomu,ze moja plet sa zacala mastit nejak este vacsim sposobom,tym padom aj vyrazky prupudali.aj ekd mate aknoznu plet,nezabudajte na hydrataciu,inak si plet dokatujete ako ja,teraz sa davam do poriadku.liecte sa zvnutra,to je dolezite a zvonku sa hydratujte,ak ked ma aknekolor super kryciu schopnost nie je vhodne ho pouzivat dlhdobo,nakolko je aj antibiotikum,aby ste to nepriahliadli
a používate svetlý či tmavý. lebo mne sa ani jeden nehodí a medzi tým nie je nič.
Pokiaľ vám vadí že veľmi vysušuje pleť, rozmiešajte si ho s pleť.krémom.
Ja som presne ako kolorka. Aknecolor mi predpísala kožná ešte pred x rokmi na akné a odvtedy ho stále používam (light) ako make-up + na líčka ešte hodím hlinku. Mám mastnú pleť, tak som rada že mi ju vysuší. Je to super lebo klasický makeup tak dobre nekryje ako aknecolor.
Ja som uzivala aknekolor...a nebola som spokojna...plet sa mi leskla ja som vyzerala jak natreta omietkou...a ked som to mala dlhsie ako 5 hodin na fejse a prisla som domov vyzerala som somtrasne...plet leskla...mastna plet mi to preriedila objavili sa mi mapy na tvari...a vyzerala som strasne enprirodzene na dennom svetle...az som sa nakoniec uvedomila ze vyzeram jak mumia a sla si kupit make up....zacala som liecbu zyneritom a plet mam peknu s par vyrazkami....
podla mna je aknecolor fajn,ale netreba to s nim prehanat,odporucam vzdy pred aplikovanim aknecoloru na celu tvar,naniest na celu tvar krem,aby ju velmi nevysusil.