Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aknecolor - ano ci nie?

Príspevok v téme: Aknecolor - ano ci nie?
rolo

Zdravim. Na zaklade mojho problemu (flaky ktore mi zostali po starych akne) mi lekarka predpisala Aknecolor. Davam si ho vzdy rano a po natreti si na tvari nenajdem jediny fliacik... je to super, ale ked si ho poobede zo skoly dam dole, objavia sa mi znova, niektori mi hovorili ze po zotreti mam horsiu tvar ako pred natretim. Neublizi alebo neovplyvni mi akne na tvari?

)dominika(

Aknekolor neublizuje pleti .. kedze on vysusa akne ... a od aknekoloru ti dalsie akne vzniknut nemoze..... :D to je dobra blbost..:D naco by ti ho potom doktorka prepisala .. a ja ho tiez pouzivam a podla mna zaberaa

huba-buba

ja aknecolor pouzivam teraz len obcas, pretoze kozny mi povedal, ze to nie je pre problematicku plet dobre, lebo vraj prilis upchava pory, cim zabranuje hojeniu a ked sa tvar nedostatocne vycisti, sposobuje to vznik novych vyrazok....

Floranka24

UHA JA NEVIEM...chcela by som pouzivat aknecolol lebo dobre kryje..no na druhej strane velmi vysusujem pokozku..a ja ju mamm absolutne cistu..nemam ani jednu vyrazku..mojim problemom su tmavsie kruhy pod ocami a tak hladam vhodny make up ktory mi tento nedostatok zakryje...podla tychto recenzií sa hodí len an problematickú pokozku co sa mna urcite netyka. ._D cize hladam dalej

bubyna

a este nieco.... fakt zmen koznu... predpisat aknekolor na nedostatky pleti je fakt ubohe... to ti mohla poradit akoze ako poslednu variantu.. ale najprv sa ma ona postarat o to,,, aby to skusila mastami alebo vodickami, popripade liekami,, a nie skovavat to pod aknac abo makeup...

bubyna

ahojky..... mala som ten isty problem... mavala som strasne suchu plet a ktomu vyrazky... kozna mi predpisala aknekolor.. teda ani nie predpisala ten sa da normal v lekarni kupit.... ale bolo to hrozne.. aknekolor bola sice super vec, ale plet som mala suchsiu a suchiu... pretoze prave na toto je aknekolor dobry.. vysusi ti vyrazky... aknekolor dokaze dokonale zahladit akekolvek nedostatky preto ti ostatní hovoria ze si este horsie na tom ked si ho das dole. chapes,? je to velky rozdiel... ja som dospela k nazoru ze tak to dalej nepojde a zmenila som koznu... najprv sa mi postarala o plet,, vies.... vyrazky a tak, dala mi kremiky na suchu pokozku, a po troch dnoch.. prisaham ze po troch dnoch som mala pokoj.. mohla som pouzivat akykolvek make up.bolo jedno ci aknekolor alebo akykolvek iny.... len rano som vstala,,,, umyla si tvar.. nakremovala ju mastickami od koznej.... pockala som 10 minut kym sa kremik vpije.. zakril vsetky skvrny a tak.. aj pigemtove aj cervene aj vsetko.. no a mohla som naniest make up.. inak ak mas suchu plet odporucam miss sporty... je mastny... dobry...

motylik333

aknecolor nieje dobré dlhodobo používať a už vôbec nie na celú pleť,pretože upcháva póry a pokožka potom nemôže dýchať,takisto aj dosť vysušuje tvár..je ho najlepšie použiť len ako korektor,čiže len na miesta,kde vam vyšla vyrážka a pod.
Ja som používala aknecolor skoro 3 roky a až potom od kožnej lekárky som sa dozvedela,že to nieje dobré,vraj obsahuje látky,ktoré na pleť po dlhšej dobe môžu pôsobiť nepriaznivo..tak som ho radšej vymenila za klasický make-up.

zabicka1611

aknekolor - no nie moc dobry napad..ja som tiež mala taky problem a kupila som si toto www.ab-cosmetics.com na čistenie pleti a pravidelne rano na obed a večer som si čistila plet!! no a neskor sa to zlepšilo! samozrejme že ich ešte mam ale už to moc nevidno a make up použivam Max factor color adapt a som s nim spokojna!! sice drahší, ale dostavam ho od sestry takže neminiem nič! :D

yuy

pri velkych problemoch s akne je dobry,ale tiez by som ho davala len na vyrazky a nie dlhodobo.ja som ho pouzivala na celu tvar a potom sa mi cela osupala.sucha,znicena..hruza..hned som ho vyhodila a uz nikdy viac..sak 120 sk ..cosi o tom svedci