Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aknecolor - ano ci nie?

Príspevok v téme: Aknecolor - ano ci nie?
rolo

Zdravim. Na zaklade mojho problemu (flaky ktore mi zostali po starych akne) mi lekarka predpisala Aknecolor. Davam si ho vzdy rano a po natreti si na tvari nenajdem jediny fliacik... je to super, ale ked si ho poobede zo skoly dam dole, objavia sa mi znova, niektori mi hovorili ze po zotreti mam horsiu tvar ako pred natretim. Neublizi alebo neovplyvni mi akne na tvari?

siisa 25

ja uz aknecolor strasne dlho nepouzivam,a predtym som ho pravidelne pouzivala asi tri roky,raz ma moja sesternica kadernicka,aj kozmetike sa trosku venuje hrozne zdrbala ci som normalna nicit si tvar s aknecolorom,ze to nemam absolutne pouzivat a uz vobec nie na celu tvar,ze ovela radsej kvalitny make up,lebo,ze ked budem stara budem hrozne vypadat a ja som sa odvtedy aknecoloru ani nedotkla len tolko

tisinka

ak mám byť úprimná... Aknecolor je ejdna velkaa kravinaa... moje kamošky na to staršne nadávajúú ... počula som na to len zlee ohlasy... je to take huste.. ano pokryje to tvar ale upcha ti to poryy. a potom sa ti tvoriaa pupakyy... kamošky mali z toho len horšiu pleť ako mali... aj ja som si ho chcela kúpiť... ale to čo som počulaa.. a bolo to na mojich kamoškach aj vidiet... nemali moc peknu plet po zotreti ale ako chceš

asada

ja sa chcem opytat ci ho mozem pouzivat aspon tak ze ho dam v okoli ust.. pretoze tam sa mi robi najcastejsie a najviac akne.. a ked si dam aknecolor tak to DOKONALE PREKRYJE!... strasne mam tam vysusenu plet.. tak si davam tam na noc krem.. ale prisla som na to ze pred tym ako si dam acnecolor tak si dam len trocha ale vazne len trocha kremu ... a tak uz niesu na tej tvari v okoli ust ziadne supinky :) ale ked si tam date toho kremu vela tak ten acnecolor nic neprekryje.. a nerozotrie... takze

lolitka33333

davat si tmavy aknecolor len preto aby si bola tmava je ta najvacsia sprostost aku som kedy videla :D...ak si od prirody bledy budes vyzerat ako lacna slapka...pretoze tvar budes mat tmavsiu ako zvysok tela a hlavne strasny rozdiel od krku..a aj ked ten rozdiel vyrovnas pudrom alebo tym aknecolorom tak to nebude cool...pretoze staci ked sa niekde otries a zmaze sa..tolko k tomu...a co sa tyka pouzivania aknecoloru ako make upu to je dalsia blbost....ma sa aplikovat len na vyrazky a nie na celu tvar..to je aj v navode ak ste si to hlupucke nevsimli...a navyse sa po nom clovek strasne leskne a po dlhom case robi flaky a supinky....najlepsie je kupit nejaky kryci make up, napr manhattan nieje drahy a dobre kryje...alebo aj maybelline maju dobre make upy....najlepsi na zakrytie je od VICHY dermablend....ale ten ma zas podla toho aj cenu....a na zakrytie kruhov, ked nemas vyrazky ti bohato staci nejaky jemny make up, nepotrebujes mat predsa masku na celej ttvari, kup si korektor a ked si nanesies make up tak si daj korektor pod oko na kruhy a aj trosku okolo nich, potom ho jemnym klepanim rozotri do stratena, na zaver zafixuj pudrom, ale najlepsi mas podla mna praskovy puder...vacsina mi ich vyhovuje, ale najlepsi co som mala je od dermacolu fixing powder-nerobi masku, ani nieje vidiet,prakticky nedava ziadnu farbu,sluzi len na to aby ti zmatnil plet a navyse aj dobre drzi make up, cize dlhsie vydrzi a tiez sa tak neotiera

Faithka

Tak poradte nejaký make-up na vyrážky, ale zároveň na suchú pleť. Ale nejaký cenovo dostupný, ja na tie drahé značky bioderma ale la roche posay ozaj nemám... :(

nika:)

aknecolor nieje make-up!Z aknecoloru sa vam mozu tvorit vyrazky, pretoze upchava pory a ked si ho date na celu tvar tak vam tie pory upcha a vytvoria sa vyrazky. Aknecolor sa smie pouzivat len na vyrazky, ktore vysusi a tym po case zmiznu. Pouzivam aknecolor a nedam nanho dopustit. Pokial ho nedate na celu tvar a nepuzivate ho ako make-up, je super.

Lily100

podľa mňa je acnecolor naväčší hnus nechapem ako si to múže nikto dať na tvár nenormalne to vysušuje a dosť ničí ved čo by ste chceli za 90 sk teraz uz 3eura ked maš mastnu plet skus skor nieco ine ako napr. od astor-antishine nieje to take drahe a urcite lepsie ako acnecolor ja osobne ho neodporucam lebo o nikolko rokov budes mat este horsiu plet

joint

avojte vie mi niekto pomoct použivam akne color ale jedna viraska mi zmizne a druha sa objavi nechapem tomu pouzivala som garnier nieva atd ale nic nepomaha som stoho hotovo nemozem sa toho zbavit bola som v lekarni vsade ale ne stale to mam na tvari vizera to dost skarede ale ak si dam akne color tak to aspon prekrie no ja uz neviem