Zdravim. Na zaklade mojho problemu (flaky ktore mi zostali po starych akne) mi lekarka predpisala Aknecolor. Davam si ho vzdy rano a po natreti si na tvari nenajdem jediny fliacik... je to super, ale ked si ho poobede zo skoly dam dole, objavia sa mi znova, niektori mi hovorili ze po zotreti mam horsiu tvar ako pred natretim. Neublizi alebo neovplyvni mi akne na tvari?
Aknecolor - ano ci nie?
Kazdemu vyhovuje ine podla druhu pleti -ked mas suchu plet nepouzijes predsa aknekolor ked vies ze ti ju uplne vysusi. Aknekolor je vhodny na aknonznu mastnu plet a moze sa dat na celu tvar. Ak vam nevyhovuje farba zmiesajte si svetly s tmavym pripadne s kremom.Ja ho pouzivam uz par rokov a som spokojna, nic neprekryje pupaky lepsie. Akne je vnutorna zalezitost tak si mozes dat neviemco na tvar a zriedka ti to pomoze,len zakryje.
mne aknecolor moc teda nepomohol,skorej som mala pocit ze mi ešte pohorsil trocha.prestala som ho pouzivat a nemal by sa davat na celu tvar ale len lokalne bodovo na vyrazky alebo fliaciky,isto nie na celu tvar...ja ho mam doma ale ani za nic si ho nedam ...nastastie nepotrebujem...
no tak mna a vacsinou ludi dost vysusoval aj s pouzitim hydratacneho kremu,ale poznam babu ktora si ho tam kydala tony a bez kremu,no a nevysusil ju vobec takze je to individualne,mna vysusoval dost a ak som ho mala na celej tvary vyzerala som tak unavene,mdlo....,niekedy sa mi po 3-4 hodinach od nanesenia zacal odlupovat,mala som mapy,teraz ho mam doma este pomerne dost ale presla som na astor mattitude je sice o 200sk drahsi ale neporovnatelni s aknecolorom,len je trochu menej kryci nez aknekolor ,takze ja si davam aknekolor lokalne(na vyrazku)na zvysok tvare mattitude inak ak by si chcela podobne kryci make-up ibaze o trochu kvalitnejsi tak skus tento od dermacolu:www.dermacol.cz
MAKE-UP COVER
Legendárny extrémne krycí make-up
u nas ho maju v 101 drogerii
No tak kazdy ma na to iny nazor..ale ako sa ti moze plet supat ak ju pravidelne krenujes...a preco mi ho odporuca dokonca sama kozna ked je taky zly...cele je to postavene na hlavu,nikto mi nevie normalne poradit...viem ze je kopa inych make/upov ale za aku cenu..to ja si dovolit nemozem...
rozhodne niee, vysusuje je uplne strasny a je na trhu ovela viac lepsich makeupov aj na problematicku plet
U mna staci jedno slovo...NIE!!!
Ta vysusena,osupana plet,ktora sa mi po asi 2--3 tyzdnovom pouzivani davala dokopy este mesiac..nie dakujem!Ani farba neni bohvie aka.Plet vyzera ako keby ste boli voskove figuriny..
ja si ho tiez zmiesavam, a to ci sa moze dawat na celu plet je otazne...jedni twrdia ze w ziadnom pripade nie, jedni ze ano...asi ako kazdemu wyhowuje a ci newysusuje...musis wyskusat...a s tymi chlpkami to je diwne, to som este nepocula..
Ja pouzivam acnekolor miesam si svetly a tmavy do kopy aby vznikla primerana farba nie tmava alebo biela pomaha mi na akne len neviem ci sa moze davat na celu plet mam pocit za sa mi od neho zviraznili chlpky na tvari.
caute ja denne pouzivam aknecolor, je pravda ze plet trocha vysusuje ale hned ako si ho zmyjem dam si wrstu hydratacneho kremu ktory mi k nemu predpisala kozna lekarka...takze to nemoze byt skodlive..neviem co tu trepete za blbosti
delphia ma pravdu a acnecolor pouzivaj len na za[palene vyrazky aj to len v nutnom pripade ved zajdi na kozne tam ti poradia ja som mala napr velmi aknoznu plet a vyliecili ma tam a zostali moi tiez flaky a na ne pouzivam kvalitny lahky makeup