Mam AIDS

nashira

....Je tu tak super,ze by som vam zahrala na klaviry ,ale asi by ste ma nepoculi.....Takze teraz si zahram len pre seba....skoda

laila

no poviem vám, mne sa táto téma páči. Lebo aj dušičku treba liečiť. Najskrôr si prečítam zdravotné problémy... a na koniec aby som sa trošku pookriala od ľudského trápenia si prečítam toto. Ste super. Škoda že ničím neviem prispieť.

aj ja sa

A este sme jej na druhy den tiez dopomohli,sestricka sa prisla pytat ze kto ma zaujem sa ist pozerat ako sa kupu novorodenci nech sa prihlasi.My dve sme boli tretorodicky,stare odbornice,tak reku ze my uz ani nie,ale tato kmasnuta sa prihlasila ze ona ano.Zabudla na to a na druhy vecer sestra dosla ze kde je zasa tato s tym sitickom ze ma ist na to kupanie.prave sa vracala z wc tak jej sestra krici cez chodbu ze: pani XY podte na to kupanie,uz to zacina!Ona dosla na izbu a cuduje sa ze ake kupanie,uz medzicasom zabudla o co ide.A my svine zlomyselne sme hned pochopili ze zasa mame prilezitost,tak sme jej povedali ze to sa ma ist kupat s ostatnymi mamickami.Zdalo sa jej to sice divne ale ako prvorodicka myslela ze to tak ma byt,dokonca sme jej svorne tvrdili ze aj my sme uz boli.Tak si vzala uterak,sampon,mydlo a ine potreby a podho do sprchy.O chvilu prisla vonava vysprchovana zo slovami: ssak tam nik iny nebol baby !My sme padali z postele od smiechu az nas sestra okrikla ze co zavyjame ze vyrusujeme ostatne mamicky.

nellka

Lea a zvlášť po narkózach toho ľudia narozprávajú...aj u nás jedna pani začala hovoriť, akých pekných dr tu máme, že by stáli za hriech a pod...no, ešte že na to rýchlo zabudnú, ale niekedy to bola sranda!
Juj, teraz som si spomenula, mne raz jeden pac. skoro hlavu odtrhol, ako ma chcel bozkávať, lebo"však ste taká pekná, ja som vás len chcel troška pocmučkať..."blééé:),ďalší ma volal, nech si idem ľahnúť k nemu do postele...ale priznávam, že mali na to dg, takže som to nejako prežila.

age44

praveze som styda! praveze ma mrzi, ze sa nemozem pochvalit!
no, tak ak nie prihodu, tak aspon vam opisem jeden kresleny vtip, dufam ze ma pochopite...
pride zena ku gynekologovi, tam vysetrovacia "koza celkom prirazena ku dokoran otvorenemu oknu, oproti v okne chlapik s dalekohladom a sestricka ukazuje pacientke, nech si vystupi hore, pritom hovori:"dnes ma pan doktor dovolenou, tak ho zastupuje tamhle ten smirak od naproti".
vzdy ked som u gynekologa, si na to spomeniem....
este som mu ho nevravela, ale raz mu to poviem, ja vzdy s kazdym doktorom dam rec, lebo som - slusne povedane - "velmi komunikativna", tak raz mu aj vtipy porozpravam.

lea

no ja som raz cez prazdniny robila 3 mesiace asistentku jednemu sukromnemu lekarovi a strasne ma prekvapilo ako okato ho pacientky balili. aj predo mnou. a to uz mal pomaly 60! je to sice charizmaticky chlap, ale predsa. asi ten biely plast dodava sexappeal :-)

nellka

Teda, age, ty si "nestyda...!"
no však to skús, ale asi veľa návštev už potom prijímať nebudeš!:)
Dajte sem ešte nejakú vtipnú príhodu, ja sem tie svoje sesterské len tak opatrne, aby sa nedajbože v tom ktosi nespoznal a nevláčil ma po súdoch!

hej, blysol sa, zlaty bol, vidno ze si dal zalezat ..... ale darmo, nemozem sa s tym nikomu pochvalit, keby ta vysivka nebola na intimnom mieste, tak by som normalne navstevam ukazovala, ze aha, aky pekny obrusok, s krizikovym stehom ....