Mam AIDS

nellka

Ahojte, tak ja zase len úletkom, idem upratovať a piecť žemľovku. Baby, ak to ktosi vie zariadiť, tak skúste niekoho požiadať, aby túto tému premenoval, aby nám tu podchvíľou nejaká dobrá duša nemoralizovala...Ivetke neverím a hotovo, veď nás na začiatku ani nenapadlo, že kecá...
Age, to máš veselé, aj po nociach sa mi zdá, aj u nás sa to začína sr..tiež sa malá v noci začala budiť, fňuká, neviem, čo to má byť.
Nashira, ešte, že som neni tvoja suseda, by si ma hnala! Veru som aj ja takto vyfajčievala na balkóne, keď som bývala u rodičov a zase som si hovorila, čo tá suseda stále vetrá. Ale snažila som sa ísť buď do kuchyne, ale počkať, kým vyvetrá, ale keď vetrala hodinu, tak som šla....
Teraz mám po probléme, bývam v dome, priamy susedia žiadny, takže sa môžem v kľude oddávať tomuto zničujúcemzu zlozvyku. Kávičku si s vami dám, ale pofajčiť si idem sama, lebo age kojí, nashira nič...však zase nemusíme mať všetko spoločné:)
...a teraz by sa mohol ešte niekto pridať, že ako má to naše zdravotníctvo vyzerať, keď sestry a lekári fajčia...Sodoma a Gomora...

nashira

Skoro vzdy ked mame otvorene okna suseda vedla fajci,alebo vetra ....tak sa mi do bytu dostane viac pachov ako z bytu:))))..no niekedy ma to vazne serka.Hlavne cez leto to je brutal...viac fajcia na balkone a ja chcem samozrejme viac vetrat....minule leto moje deti priebezne fajcili /pasivne/ skoro cele leto.A to ma stve.Ak sa to tento rok zhorsi asi zajdem za tou milou pani...vrrrrrrr.Nellka a dobre ,ze si sa ozvala ....uz sme nejake zavisle ...jedna neni a uz ju zhaname..:):):)

age44

bre ranko, uz idem dat vodu do kanvice.
.... ze fluidum ... :)))este dostanem, ze zvadzam 17 - rocnych, vsak dedko? a netusim, preco je pre teba dolezite poznat moj vek.

fuj, to bola noc, kratka a este prerusovana, syn sa trikrat strasne rozplakal, vraj ho boli nozka. tak snad len z toho, ze mu rastu kosti.
brr, idem na tu kavu, lebo sa nepreberiem.

nashira

Ahojte!
no vidim ,ze jedneho si sa ako tak striasala v cakarni a druhy hentok tutaj:)))).Mas asi silne fluidum:)))))).
No 500stovku som prespala,ale to nevadi....to je moje..za posledne roky som prespala niekolko silvestrov.
Sekla tekla tunado kalama sserheta....nashirstina:)
A som naozaj ostala sokovana,ze kolko vela ste pokecali.
Len ja som v takom case v hajanoch.
A dame cafe?

age44

jaaaj uz vela prevela, ale ked ta zvadua to cislo pri nicku, tak to mam este daleko predaleko k tomu....
ako v rozpravke, ani stara ani mlada, ani hlupa ani mudra, ani krasna ani hnusna .... :-)) ci ako to bolo.
a ty si dedo vsevedo zena vsak?