Ahojte, tak ja zase len úletkom, idem upratovať a piecť žemľovku. Baby, ak to ktosi vie zariadiť, tak skúste niekoho požiadať, aby túto tému premenoval, aby nám tu podchvíľou nejaká dobrá duša nemoralizovala...Ivetke neverím a hotovo, veď nás na začiatku ani nenapadlo, že kecá...
Age, to máš veselé, aj po nociach sa mi zdá, aj u nás sa to začína sr..tiež sa malá v noci začala budiť, fňuká, neviem, čo to má byť.
Nashira, ešte, že som neni tvoja suseda, by si ma hnala! Veru som aj ja takto vyfajčievala na balkóne, keď som bývala u rodičov a zase som si hovorila, čo tá suseda stále vetrá. Ale snažila som sa ísť buď do kuchyne, ale počkať, kým vyvetrá, ale keď vetrala hodinu, tak som šla....
Teraz mám po probléme, bývam v dome, priamy susedia žiadny, takže sa môžem v kľude oddávať tomuto zničujúcemzu zlozvyku. Kávičku si s vami dám, ale pofajčiť si idem sama, lebo age kojí, nashira nič...však zase nemusíme mať všetko spoločné:)
...a teraz by sa mohol ešte niekto pridať, že ako má to naše zdravotníctvo vyzerať, keď sestry a lekári fajčia...Sodoma a Gomora...