nashira, si mi pripomenula, mi sme takto "chovali" lasice, či kuny, či čo to bolo. Oni sa nám usadili v streche, tiež sú to nočné tvory, škrečali tam/neviem, či sa tam bili, ale to bol iný škrek/, ale už sa odsťahovali, lebo sme si kúpili také ultrazvukové zariadenie a to im vadilo, však chvalabohu. Už keď sme zabŕdli do cynizmu...aspoň rukavičky si z nich mohla mať!
Nám keď zomrelo morča, tak som revala celý deň vkuse a potom ešte týždeň, také zvieratko strašne prirastie k srdcu.
Age, také dieťa, ako máš ty, ani nepoznám, ale v dobrom, môj drobec ešte aj na letnej dovolenke bral atb, chytilo ju to v chorvátsku, tri dni teplotovala a zrazu mala tt pod 36 a stále plakala...ja som sa tak zľakla, že sme s ňou prášili do Splitu a tam sme sa rukami nohami dohovorili, inak bola tam milá dr aj sestrička, prihovárala sa malej a tá sa na ňu dokonca aj usmiala! Mala angínu ako hrom, chudiatko.Dúfam, že tohtoročná dovolenka sa už zaobíde bez takejto "príhodičky".
Tak sa majte, v zdraví ostávajte a pozor na striedanie partnerov, mohli by ste dostať aj aids.
/to píšem kvôli tomu, aby sa videlo, že je to tak trocha aj k téme:)/